یسیاری از پژوهشگران سعی دارند مواد قوی و کمهزینه برای ساخت باتریهای آینده را از دل اقیانوسها پیدا کنند.
به گزارش جی پلاس، شکی نیست که باتریهای آینده، بسیار بادوامتر از باتریهای کنونی خواهند بود. بدون وجود باتریهایی که انرژی را ذخیره میکنند، انرژیهای تجدیدپذیر، قابل اطمینان نخواهند بود. ساخت باتریهایی که بتوانند سرعت وقوع بحرانهای اقلیمی را کاهش دهند، هزینههای بسیاری به همراه دارد. پژوهشگران سراسر جهان برای ساخت باتریهای قدرتمند، به حفاری عمق اقیانوس پرداختهاند تا شاید فرصتی برای درک کمبودهای باتریهای کنونی پیدا کنند.
پژوهشگران برای ساخت باتریهایی که بتوانند نیروی خودروهای الکتریکی، رایانهها و تلفنهای همراه هوشمند را تامین کنند، به فلزهای گوناگونی از جمله "کبالت" (cobalt) نیاز خواهند داشت. شرکتهای بزرگی مانند گوگل، اپل، دل، مایکروسافت و تسلا متهم شدهاند که مسئول مرگ کودکانی هستند که به کار در معادن کبالت گماشته شدهاند.
این شرکتها به همراه فعالان حوزه محیط زیست و حقوق بشر، در جستجوی یافتن جایگزین برای کبالت هستند. یکی از روشهای جدیدی که برای جایگزینی پیشنهاد شده، رجوع به آبهای عمیقی است که ذخایر قابل توجهی از کبالت، مس، منگنز و نیکل هستند و شاید بتوانند نیروی لازم را برای ابزار آینده تامین کنند.
مضرات سوزاندن سوختهای فسیلی و تاثیر استخراج از معدنهای زمینی، فراتر از حد تصور است؛ اما نمیتوان گفت که هزینه غارت اقیانوس چقدر خواهد بود. جهان زیر اقیانوس، سرشار از پدیدهها و انتخابهای نامشخص است؛ اما تقابل میان گزینههای انتخابی را نیز نمیتوان نادیده گرفت. بحران اقلیمی، کار طاقت فرسا، خطرات بیاندازه و مشکلات دیگری از این دست نیز باید در نظر گرفته شوند؛ در نتیجه، پاسخ به سوالاتی مانند زمان رسیدن به هدف و میزان خطرات و مزایای این روش، کار سادهای نخواهد بود.