شیوع رو به افزایش سرطان ها در ایران
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، گفت: سالانه ۱۱۰ هزار مورد جدید سرطان در کشور تشخیص داده می شود.
به گزارش جی پلاس، محمدرضا قوام نصیری، روز دوشنبه در نشست خبری چهارمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و چهاردهمین کنگره سالانه انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران که در محل انجمن برگزار شد، به مهم ترین محورهای کنگره امسال اشاره کرد و افزود: بهینه سازی وضعیت بیماران مرهون پیشرفت علم و دانش پزشکی در سال های اخیر است. به طوری که رادیوتراپی، شیمی درمانی و جراحی، هر کدام سهمی در نجات جان بیماران مبتلا به سرطان و بهبود کیفیت زندگی آنها دارند.
وی، به موضوع بررسی وضعیت ژنتیکی بیماران مبتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: در بعضی از سرطان های شایع مثل سرطان سینه، پروستات، روده بزرگ و...، با استفاده از بررسی های ژنتیکی، می توان درمان های خیلی صحیح تر و جواب بهتری گرفت. به طوری که روند درمان مقرون به صرفه شده و از هزینه ها می کاهد.
قوام نصیری ادامه داد: با استفاده از بررسی های ژنتیکی، می توان پیش بینی کرد افراد به ظاهر سالم، در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند یا خیر. همین مسئله باعث خواهد شد که عللاوه بر تشخیص زودرس بیماری، از هزینه های تکرار درمان ها جلوگیری کرد.
وی به موضوع سرطان های شایع منطقه ای اشاره کرد و گفت: شیوع سرطان های گوارش، سینه، سر و گردن که در کشور ما قابل ملاحظه هستند، می بایست مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند تا بدانیم میزان شیوع آنها چقدر است و بر همان اساس، هزینه ها را سمت این سرطان ها سوق دهیم.
قوام نصیری افزود: بررسی میزان شیوع سرطان ها بر اساس هر ۱۰۰ هزار جمعیت می بایست صورت بگیرد و این موضوعی است که در آمریکا، اروپا و آسیا هم دنبال می شود.
وی با اشاره به شیوع رو به افزایش سرطان در دنیا و ایران، گفت: سرطان در بعضی از کشورها دومین عامل مرگ و میر است و از همین رو، باید نسبت به تشخیص زودرس سرطان ها اقدام کرد تا بتوان از هزینه های درمان کم کرد.
دیدگاه تان را بنویسید