رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در حوزه تولید فکر و اندیشه و نرم افزار دچار آسیب هستیم که باید این ضعف برطرف شود.

به گزارش جی پلاس، سید رضا صالحی امیری روز دوشنبه در افتتاحیه دپارتمان‌های قلب و ورزش و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی گفت: آکادمی، قلب کمیته ملی المپیک است. اما در حوزه تولید فکر و اندیشه و نرم افزار دچار آسیب هستیم که باید این ضعف برطرف شود.

وی افزود: خوشبختانه کمیته و آکادمی امروز دارای برنامه راهبردی هستند و معتقدیم که یکی از آسیب‌های جدی در ورزش روزمرگی و سلیقه محوری است، فرهنگ نادرستی که سال‌ها با آن روبرو هستیم.

رییس کمیته المپیک گفت: به همین منظور تصمیم گرفتیم در این دوره و برای خروج از روزمرگی برنامه راهبردی تعریف و مرحله به مرحله اجرا کنیم که یکی از آنها در حوزه آکادمی است.

صالحی امیری اضافه کرد: نیاز به توسعه بین المللی و کسب کرسی موضوع مهمی است که بدون آن راه به جایی نخواهیم برد.

وی افزود: جهت گیری ما به سمت توسعه و بکارگیری ظرفیت‌ها در دیپلماسی ورزشی است.

رییس کمیته المپیک تاکید کرد که باید از سلیقه محوری پرهیز کرد.

صالحی امیری به فعالیت ۱۸ کمیسیون کمیته المپیک اشاره کرد و افزود: یکی از این کمیسیون‌ها ورزش و زنان است و ما در ورزش زنان مدعی هستیم که در برنامه ۱۰ ساله تعریف کردیم، باید تبعیض جنسیتی در فکر و اندیشه و عمل برداشته شود تا زنان از نظر کمی و کیفی همانند مردان در ورزش قهرمانی شرکت کنند.

صالحی امیری به نوسازی توسعه زیر ساخت‌ها و تجهیزات در حوزه ورزش اشاره کرد و افزود: نسل آینده طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده نباید دغدغه‌ای در زمینه تجهیزات ورزشی نداشته باشد و توسعه زیر ساخت‌ها را باید جدی گرفت. همچنین باید فعالیت‌های علمی و آموزشی را بخشی از هویت سازمان بدانیم و در جهت تقویت آن بکوشیم.
او در ادامه گفت: در زمینه تولید فکر و اندیشه و نرم افزار دچار آسیب هستیم که باید جبران شود. بنابراین آکادمی ملی المپیک برای بقا به برنامه راهبردی نیاز دارد.

رئیس کمیته ملی المپیک همچنین در جمع خبرنگاران گفت: ۱۵ برنامه برای کمیته المپیک تعریف کردیم تا از لحاظ توسعه کمی و کیفی به پیشرفت‌ها دست پیدا کنیم و ظرفیت‌های بزرگی را برای توسعه ورزش قهرمانی ترسیم کنیم. در گام نخست به دنبال نوسازی و تجهیزات آکادمی ملی المپیک هستیم. با توجه به اینکه روزانه بیش از ۱۰۰ ورزشکار و قهرمان ملی به این مرکز مراجعه می‌کنند و با نزدیک شدن به المپیک توکیو چون این ظرفیت افزایش می‌یابد تلاش می‌کنیم این مرکز را نوسازی کنیم.

وی گفت: دپارتمان پیشگیری از آسیب‌های ورزشی دومین طرحی است که با مدیریت محمدعلی علیزاده امروز افتتاح شد تا بتوانیم در زمینه سلامت ورزشکاران نیز گام مؤثری برداریم.

رئیس کمیته المپیک ادامه داد: دپارتمان تاریخ شفاهی سومین اقدامی بود که در آکادمی راه اندازی شد و تلاش داریم تا بتوانیم تاریخ ورزش ایران را ثبت و نگهداری کنیم. به عنوان نمونه ۱۰۰ نگاتیو عکس از مرحوم پارسی که از عکاسان پیشکسوت در تاریخ ورزش کشور بود در موزه ملی ورزش نگهداری می‌شود.

رئیس کمیته ملی المپیک به طرح امیدها و آموزش دانش آموزان رده سنی ۸ تا ۱۵ سال برای دو المپیک آینده اشاره کرد و گفت: با همکاری نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران به توکیو و رئیس آکادمی المپیک طرح امیدها را در مدرسه آغاز کردیم و تلاش داریم با شناسایی نوجوانان این رده سنی برترین‌ها را شناسایی و برای المپیک‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ آماده کنیم. البته این طرح نیاز به زیر ساخت‌ها و مسائل مالی دارد تا بتوانیم برای هر استعداد آموزش تخصصی داشته باشیم و آنها را برای آینده آماده کنیم.

نخستین دپارتمان‌های قلب و ورزش و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی روز دوشنبه با حضور رییس کمیته المپیک و اعضای هیات اجرایی افتتاح شد. در حاشیه افتتاحیه این مراسم از برخی از اعضای آکادمی ملی المپیک نیز تقدیر شد.

دپارتمان پیشگیری از آسیب‌های ورزشی به منظور غربالگری و آموزش و دپارتمان قلب و ورزش با هدف ارائه خدمات ارزیابی قلبی و عروقی ورزشی به ملی پوشان در زمینه‌های آموزشی راه اندازی شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.