مهدی شاه حسینی عنوان کرد؛

تصمیم بر سر ادامه خندوانه با «رامبد جوان» است

«مهدی شاه حسینی» برای طرفداران پر و پاقرص «خندوانه» چهره ای شناخته شده است که نمک اجرایش، این برنامه را دلنشین تر کرده است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، جالب است بدانید، او از ۱۴ سالگی به صورت حرفه ای تئاتر کار می کرده است، نه از آن تئاترهایی که در مدرسه و به بهانه کار پرورشی روی صحنه برود، بلکه آثار تمام قد حرفه ای که توسط گروه های تئاتر آن دوران شیراز اجرا می شده اند. خودش تاکید دارد که علاقه به این هنر در آن ایام چنان گریبان گیر او می شود که بعدها در هنرستان «نمایش» می خواند و با ورود به دانشگاه، رشته سینما را دنبال می کند.
در این سال ها فعالیت های مختلفی در سینما و تلویزیون داشته اما بیشتر از آن که بر قاب تلویزیون یا پرده سینما دیده شود، روی صحنه تئاتر حضور یافته و ایفای نقش کرده است. البته که «خندوانه» به اذعان او نقطه عطفی می شود تا برای مخاطبان تلویزیونی شناخته شود. خودش می گوید: بعد از «خندوانه» بود که مردم مرا شناختند و توی خیابان گاهی «شاه حسینی» صدایم می زنند و به من لطف دارند و ابراز محبت می کنند.»

دوست دارم فیلم سازی را دنبال کنم
از این هنرمند جوان، همان ابتدای صحبت مان ماجرای آشنایی اش با «رامبد جوان» را می پرسیم؛ در جواب بیان می کند: آشنایی ما به تئاتر «زنی از گذشته» باز می گردد. آقای جوان برای تماشای این اثر آمده بود و آن جا مجال آشنایی دست داد؛ از آن زمان تاکنون حدود هشت سال است که با «جوان» همکاری می کنم و در آثار و برنامه های مختلفی کنار او بوده ام.شاه حسینی ادامه می دهد: آن روزهایی که «جوان» تصمیم گرفت «خندوانه» را جلوی دوربین ببرد، چون دستیارش بودم، به این پروژه پیوستم و اوایل کار به عنوان مدیر صحنه استودیویی وارد این برنامه شدم. بعدها هم کم‌کم پایم به جلوی دوربین باز شد.این چهره تلویزیونی تاکید می کند:«خندوانه» در زمره آن برنامه هایی بود که بستر معرفی چهره های جوان زیادی را فراهم کرد. این مجال برای من هم به نوعی ایجاد شد. از این منظر، این برنامه را یک اثر تولیدی موفق می دانم.از او می پرسیم، دوست دارد گام بعدی اش در این عرصه چه باشد؟ قدری تامل می کند و جواب می دهد: به شخصه به فیلم سازی علاقه مندم. دوست دارم اثری با متر و مقیاس خودم تولید کنم. البته فعلا منتظرم فرصت یا پیشنهادی در این زمینه ارائه شود.


تلویزیون به معنای واقعی کلمه «جعبه جادو» است
با «شاه حسینی»، گلایه های بعضی از اصحاب هنر در خصوص بازار کار این حوزه را مطرح می کنیم، بر دغدغه های آن ها صحه می گذارد و می گوید: اگر به افرادی مثل من کاری پیشنهاد نشود یا امثال آقای جوان نیز برنامه ای در دست تولید نداشته باشد، بیکار می شویم، حقوق بگیر دولت هم که نیستیم، پس باید دنبال کاری باشیم که مخارج زندگی روزمره مان را تامین کند. فضای هنر، خواسته یا ناخواسته از محدودیت های مالی در بخشهای مختلف تاثیر می پذیرد و قشر هنرمند هم به دنبال آن.بحث بعدی ما با این مدیرتولید پروژه های سینمایی و تلویزیونی، درخصوص اثرگذاری «رسانه ملی» و تغییر اجتناب ناپذیر نگاه مخاطبان به این رسانه و مطالبات آن هاست، در پاسخ بیان می کند: جعبه جادو به معنای واقعی کلمه مصداقی از تاثیر «تلویزیون» بر جامعه و اعضای آن است. ظرفیت اثرگذاری بسیار بالاست، مثلا اگر برنامه ای مثل خندوانه با استقبال بسیار زیاد مواجه می شود، یعنی ظرفیت فراهم است و باید با دقت و تدبیر بیشتری در عرصه برنامه سازی اقدام کرد. مخاطبان امروز تلویزیون مشکل پسند شده اند و نمی توان هر اثری را به آن ها ارائه کرد.


تصمیم بر سر ادامه خندوانه با «رامبد جوان» است
این هنرمند جوان، این نکته را هم یادآور می شود که در سال های گذشته، برنامه های سرگرم کننده با اثرگذاری زیاد کمتر تولید شده است و بیان می کند: «تا پیش از خندوانه به غیر از چند برنامه مثل نود، اثر روتین دیگری که ساختار و محتوایش مخاطب را چنین جذب کند، نداشتیم اما ساخت برنامه هایی از این جنس نشان داد که مردم به این نوع آثار اقبال زیادی دارند و آثاری را که بر آن ها تعمق شده است، می پسندند. البته تا جایی که مطلعم چندین برنامه در قالب های مشابه در حال تولید هستند که امیدوارم آن ها نیز نظر مخاطبان را جلب کنند.» از او در خصوص ماجرای توقف ساخت «خندوانه» می پرسیم که در جواب بیان می کند: ادامه ساخت این اثر بستگی به آقای جوان دارد. من از صحبت هایی که با مردم داشته ام، می دانم که مخاطب مشتاق ادامه کار است اما عوامل زیادی دخیل اند و تصمیم نیز بر ذمه «رامبد جوان» خواهد بود.شاه حسینی به تازگی سفری به مشهد داشته است. همین را بهانه می کنیم و از او حال و هوای حضور در این شهر را جویا می شویم. به چاشنی لبخندی بیان می کند: ازآخرین حضورم در مشهد ۱۹ سال می گذشت پس این سفر برایم یک مجال ارزشمند بود تا به پابوس آقا امام رضا(ع) بروم. او ادامه می دهد: مشهدی ها مردمانی دوست داشتنی و مهمان نوازند، وجود آن ها این شهر را خواستنی تر کرده است. امیدوارم از این به بعد فرصت بیشتری فراهم شود و حداقل سالی یک بار به مشهد بیایم.

 

دیدگاه تان را بنویسید