داورزنی: انتقاد برخی از ورزشکاران از تیم ملی فوتبال در شان آنها نیست
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان درخصوص انتقاد برخی از ورزشکاران مدالآور نسبت به پاداش تیم ملی فوتبال در جام ملتها گفت: انتقاد برخی از ورزشکاران مدال آور نسبت به پاداش تیم ملی فوتبال در شأن ورزشکاران و اصحاب رسانه نیست.
به گزارش جی پلاس، نشست تخصصی ورزش با رویکرد حکمرانی و سیاست گذاری عصر امروز با حضور محمدرضا داورزنی، معاون حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، لیلا صوفی زاده نایب رئیس فوتبال بانوان، محسن مهرعلیزاده رئیس فدراسیون جهانی ورزشهای زورخانهای و پهلوانی، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جمعی از صاحب نظران و کارشناسان جامعه ورزش در تالار همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
داورزنی در این نشست تخصصی درخصوص برخی انتقادهای ایراد شده از سوی ورزشکاران مدالآور المپیک نسبت به جوایز تیم ملی فوتبال در جام ملتهای آسیا و انتشار آن در فضای مجازی اظهار کرد: ورزشکاران سرمایههای ملی ما هستند و هر رشتهای بنا به رویدادی که دارد نسبت به سایر رشتهها جایگاهی خاصی دارد که ما بر اساس آئین نامه و مقررات پاداش مدالآوران که در وزارت ورزش و جوانان ترسیم شده به ورزشکاران هر سال بر اساس افتخارآفرینی آنها در رویدادهای آسیا جهانی و المپیک و جام ملتها پاداشی پیش بینی میکنیم.
وی گفت: هر سال وزارت ورزش و جوانان مبالغ زیادی را برای پاداش مدالآوران در نظر میگیرد که این پاداش بنا به رشتههای مختلف شرایط خاص خود را دارد البته درخصوص فوتبال باید بگویم مبالغی که فدراسیون فوتبال برای صعود تیم ملی در جام ملتها در هر مرحله در نظر گرفته بود این جوایز قرار بود توسط فدراسیون از سوی فدراسیون بین المللی یعنی فیفا و کنفدارسیون فوتبال آسیا دریافت شود. این که ما بخواهیم خود را با رشتههای دیگر مقایسه کنیم قیاس درستی نیست هر رشته جایگاهی در کشور دارد و بر اساس آن پاداش دریافت میکند.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی اظهار کرد: من اعتقاد دارم چنین بحثهای نباید در فضای مجازی و رسانهها کشیده شود این در شأن ورزشکار و رسانه نیست. رسانهها اجازه دهند چنین بحثهای در جایگاه خود یعنی وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک بررسی و پیگیری شود. این گونه تخریبها به نفع جامعه ورزش و ورزشکاران نیست ما باید سعی کنیم وضعیت را به گونهای مدیریت کنیم تا چنین موضوعاتی در فضای رسانهای منتشر نشود. مردم وقتی در جریان چنین مباحثی قرار میگیرند چهرهای دیگر از ورزشکاران برای خود ترسیم میکنند. من قبول دارم که ورزشکاران توقع دارند که جایگاه آنها دیده شود اما باید بگویم جایگاه رشتهها با هم متفاوت دارد و اجازه دهند این بحثها در جای دیگری بررسی شود نه در رسانهها و فضای مجازی.
داورزنی همچنین درخصوص پیشنهادی که پژوهشهای مجلس در زمینه حذف ۱۰ هزار هئیت های استانی برای کاهش بودجه سال ۹۸ ارائه داده است گفت: ساختار فدراسیونها یک ساختار غیردولتی است و بر اساس مجامع سعی میکند بالاترین تصمیم گیریهای خود را در مجمع مطرح و اتخاذ کنند. فدراسیونها یک مقدار از بودجه خود را از دولت دریافت میکنند و قسمتی توسط اسپانسر و غیره تأمین میشود. در حال حاضر ۱۴۰۰ هیئت درمراکز استانی وجود دارد که به شکل هیئت اداره میشوند در حقیقت ردیف بودجهای از دولت ندارند که دولت بخواهد چنین پیشنهادی برای هئیتهای استانی ارائه دهد. دولت باید نقش نظارتی و حمایتی داشته باشد. بنابراین هیئ تهای ورزشی حقوق بگیر دولت نیستند که بار مالی برای دولت داشته باشند. ما باید حمایت کنیم و بر عملکرد آنها نظارت داشته باشیم تا در چارچوب سیاست کشور بتواند کار خود را پیش ببرند. ردیف بودجه مشخصی ندارند و هیچ بار مالی به دولت وارد نمیکنند.
وی درباره برگزاری دومین نشست تخصصی ورزش با رویکرد حکمرانی و سیاستگذاری اظهار کرد: برگزاری چنین کنفرانس اقدام ارزشمندی در بخش ورزش به ویژه در زمینه ورزش قهرمانی توسعه زیرساختها و غیره است و آن را به فال نیک می گیریم.
دیدگاه تان را بنویسید