رئیس انجمن میکروب‌شناسی با اشاره به وجود ۴۰۰ نوع میکروب در روده انسان، گفت: استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها،‌ تغذیه نامناسب و استرس باعث شده میکروب‌های ایجاد کننده عفونت‌ها افزایش یابند.

به گزارش جی پلاس، دکتر محمد مهدی فیض‌آبادی در افتتاحیه نوزدهمین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران اظهار داشت: این کنگره ابعاد گوناگونی از لحاظ توجه به حوزه‌های تخصصی میکروب‌شناسی داشته که جدیدترین مباحث، مباحث علمی و کاربردی در این زمینه توسط دانشمندان و اساتید برجسته داخلی و خارج از کشور مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه میکروب‌شناسی پزشکی، میکروب‌شناسی کاربردی، میکروب‌شناسی دامپزشکی و میکروب‌شناسی مواد غذایی ازجمله مباحث و محورهای اصلی این کنگره است افزود: موضوعات مطرح‌شده متناسب با نیاز روز کشور، منطقه و جهان بوده که توسط نام‌آوران رشته میکروب‌شناسی ارائه می‌شود. همچنین دانشجویان و دانش‌پژوهان می‌توانند اطلاعات خود را با شرکت در این کنگره به‌روز کرده و تبادل تجربه و دانش انجام دهند.

رئیس نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب‌شناسی ایران اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۲۰۰ میهمان داخلی در این کنگره حضور یابد همچنین از کشورهای خارجی و مراکز تحقیقاتی جهان همچون آلمان، ایتالیا، فنلاند، پاکستان، ترکیه، عراق و افغانستان نیز میهمانانی خواهیم داشت.

فیض‌آبادی با اشاره به اینکه مخاطبان این کنگره از مرزهای کشور بالاتر است گفت: تشخیص میکروب‌ در علم پزشکی سبب شناسایی عالم بیماری می‌شود که هرچه این مسئله سریع‌تر صورت گیر درمان به موقع و مفیدتر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در روده انسان ۴۰۰ نوع میکروب از نژاد و رنگ‌های مختلف شناسایی شده است گفت:‌ تنها درصد کمی از این میکروب‌ها بیماری‌زا هستند و در شرایطی که فرد وضعیت تغذیه‌ای یا جسمانی مناسبی نداشته باشد میکروب‌های غیرمفید بر میکروب‌های مفید غلبه می‌کنند.

رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران عنوان کرد: وضعیت جسمانی و ایمنی فرد و نوع میکروب سبب می‌شود که فرد بیمار شود و یا بتواند در مقابل میکروب و عفونت مقابله کند.

فیض‌آبادی با بیان اینکه استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها،‌ تغذیه نامناسب و استرس سبب شده امروزه میکروب‌های ایجاد کننده عفونت‌های فرصت‌طلب افزایش یابند گفت: پانلی در این کنگره در ارتباط با کنترل عفونت در نظر گرفته شده و موضوع میکروب‌های نوپدید و بازپدید نیز که امروزه انسان‌ها را مورد طغیان قرار داده‌اند در پنل جداگانه مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه شواهد نشان می‌دهد بیماری‌های مشترک انسان و دام امروزه افزایش یافته است گفت:‌ میهمانان ویژه‌ای در این زمینه در کنگره حضور دارند  تا شاهد مقابله و پیشگیری بهتر این مسئله داشته باشیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.