رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به ادعای شهردار تهران مبنی بر این که با مدیریت ایشان، جنوب شهر به شمال شهر نزدیک شده، گفت: استثنائاً با این ادعای آقای قالیباف هم عقیده هستم، با این تفاوت که اعتقاد دارم ایشان به جای این که جنوب شهر را به شمال شهر نزدیک کنند، شمال شهر را به جنوب شهر نزدیک کرده اند.
به گزارش جی پلاس، مهندس محمد حقّانی افزود: واقعیت این است که فاصله طبقاتی بالای شهر و پایین شهر مانند اختلاف طبقات خانه های دو سه طبقه جنوب شهر و برج های چهل پنجاه طبقه شمال شهر افزایش پیدا کرده، با این تفاوت که خانه های کم ارتفاع و برج های مرتفع، هر دو در کوچه های ده دوازده متری ساخته شده اند.
وی با اشاره به این که کسی می تواند ادعای کاهش فاصله شمال شهر و جنوب شهر را داشته باشد که بعد از مدیریت 12 ساله، میلیون ها حاشین نشین در شهرش زندگی نکنند، اظهار کرد: وقتی ایشان می توانند مدعی کم کردن فاصله طبقاتی در تهران شوند که هزاران خیابان خواب، زباله گرد و کودک خیابانی در شهر وجود نداشته باشد.
حقّانی با بیان این که با تراکم فروشی های وحشتناک و تبدیل باغ هایی با درختان سر به فلک کشیده و جایگزینی آنها با برج های سر به فلک کشیده، شمال شهر نابود شده، تصریح کرد: احداث برج های غول آسا در کوچه هایی که طول کوچه کمتر از ارتفاع برج است، عبور و مرور را تقریباً در تمام ساعات روز و شب در این مناطق با مشکل رو به رو کرده است.
وی با اشاره به این که در مناطق شمال شهر، دیگر نه از قنات های پر آب خبری است و نه از باغ های سرسبز و هم باغات خشک شده اند و هم قنوات، اظهار کرد: زمانی آوای پرنده ها از شاخ و برگ درختان و صدای آب روان از انهار و جوی های مناطق شمال شهر به گوش می رسید اما امروز به جز سر و صدای ساخت و ساز و بوق ممتد اتومبیل های سرگردان در معابر باریک این مناطق، صدای دیگری به گوش نمی رسد.
حقّانی با بیان این که البته وضعیت جنوب شهر به مراتب اسفبارتر و ناگوارتر از وضعیت شمال شهر است، تصریح کرد: در جنوب شهر، مردم از فاضلاب و بوی نامطبوع آن، جانوران مضر و حشرات موذی، انواع و اقسام سد معبر در پیاده روها و خیابان ها و آسیب های متعدد و متنوع اجتماعی، رنج می برند و متأسفانه مسائل و مشکلات اجتماعی در این مناطق موج می زند.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تأکید بر این که خوب بود شهردار تهران قبل از ادعای کاهش فاصله شمال شهر و جنوب شهر، سری به کوچه پس کوچه های مناطق 15، 17 و 19 می زدند، عنوان کرد: ایشان واقعاً تصور می کنند مردم مناطق 1، 2 و 3 از امکانات و تسهیلات شهری یکسانی با مردم مناطق 16، 18 و 20 برخوردارند؟ اگر ایشان اینگونه فکر می کنند، احتمالاً جهت های جغرافیایی تهران را باید تغییر داد!