قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بحث اعتیاد بسیار فنی و پیچیده است و بنابراین هرگونه مداخلات برای پیشگیری از این آسیب اجتماعی باید فنی باشد. نباید اعتیاد را تنها در مواد مخدر در کف خیابان‌ها و چهارمعتاد متجاهر ببینیم، اعتیاد بسیار گسترده‌تر از این گونه موضوعات است.

به گزارش جی پلاس، سردار علی مؤیدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان که امروز (23 فرودین ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با بیان این‌که امروزه اعتیاد در دنیا به عنوان تهدیدی جهانی مطرح است، اظهار کرد: جهانیان اکنون نگران این تهدید هستند. هر روزه شاهد افزایش ابتلا به اعتیاد هستیم و این نگرانی به صورت روزافزون در حال افزایش است.

وی تنها راهکار مقابله با مواد مخدر را اتخاذ یک رویکرد علمی و کاملا دانش‌محور دانست و تصریح کرد: این رویکرد باید با محوریت تمرکز بر فکر و اندیشه افراد جامعه پیش‌بینی شود، در غیر این صورت و صرفا با جمع‌آوری مواد مخدر و معتادان متجاهر، تنها شاهد انجام بخشی از کار هستیم. اساسا مبنای مقابله با مواد مخدر کاری کاملا علمی است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: رویکرد ایران در مقابله با مواد مخدر در حدود سه سال اخیر، اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد بوده تا ذهن افراد جامعه به سمت و سویی مثبت سوق یابد و صرف رها کردن افراد در جامعه تا به دام اعتیاد بیفتند و بعد به فکر درمان آنها باشیم، رویکرد ما نبوده است.

مؤیدی تشکیل جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانی را یکی از اهداف سفرهای استانی وزیر کشور عنوان و بیان کرد: وزیر کشور در هر استان به صورت کارشناسی شده، بحث‌های اعتیاد و مواد مخدر را در این سفرها پیگیری و دنبال می‌کند و این جلسه نیز به عنوان یک فرصت تلقی می‌شود.

وی با بیان این‌که شاهد شیب تند اعتیاد در خوزستان هستیم، گفت: این شیب تند اعتیاد در خوزستان نگرانی را در میان اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر و شورای اجتماعی کشور و به ویژه وزیر کشور ایجاد کرده است و بنابراین باید اقدام جدی را که در بحث مقابله با مواد مخدر در خوزستان شروع کرده‌ایم، به پایان برسانیم.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: وزیر کشور خواهان توجه ویژه‌ای به خوزستان در بحث اعتیاد شده و ستاد مبارزه با مواد مخدر آمادگی همکاری برای انجام هر طرح ویژه‌ای برای مقابله با مواد مخدر را در خوزستان دارد. تمام مصوبات این جلسه در جلسه‌ای که بعد از ظهر امروز با حضور وزیر کشور در اهواز برگزار می‌شود، بررسی خواهد شد.

مؤیدی با بیان این‌که کنترل بحث اعتیاد تنها با تخصیص پول امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: اعتیاد تنها با فکر و اندیشه کاهش می‌یابد و کنترل و مهار می‌شود. البته تخصیص پول هم برای انجام طرح‌ها و اقدامات می‌تواند محرک باشد. به هر صورت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، آماده استفاده از مداخلات خوزستان جهت مقابله با مواد مخدر در این استان است.

وی با اعلام آمادگی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور جهت انجام هرگونه طرح در بحث پیشگیری از اعتیاد برای کودکان زیر 18 سال و عدم محدودیت در این زمینه تصریح کرد: بحث اعتیاد بسیار فنی و پیچیده است و بنابراین هرگونه مداخلات برای پیشگیری از این آسیب اجتماعی باید فنی باشد. نباید اعتیاد را تنها در مواد مخدر در کف خیابان‌ها و چهار معتاد متجاهر ببینیم؛ اعتیاد بسیار گسترده‌تر از این گونه موضوعات است.

به گزارش ایسنا، راه‌اندازی یک مرکز DIC ویژه بانوان، راه‌اندازی مرکز IC با همکاری بهزیستی خوزستان و راه‌اندازی  مرکز اقامتی میان‌مدت بانوان در خوزستان، از مصوبات این جلسه بود. بررسی نهایی این مصوبات در جلسه‌ای که امروز با حضور وزیر کشور برگزار خواهد شد، انجام می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.