حافظی: قانون جذب مالیات دولت تهدیدی برای شورای شهر نیست
اعضای شورای شهر تهران بعد از ارائه گزارش شهرداری و قانون نحوه جذب مالیات، توضیحاتی را ارائه کردند.
جی پلاس، رحمت الله حافظی ضمن تشکر از شهردار تهران برای تقدیم این لایحه در زمان مقرر گفت: تبصره 21 لایحه بودجه سال 96 دولت معطوف به جذب مالیات است و این موضوع را تهدیدی برای شورای شهر نمیبینیم و به معنای انحلال شوراها نیست بلکه برای این است که نحوه جذب مالیات و هزینهها مشخص شود.
وی با بیان اینکه انتظار میرفت که گزارش عملکرد ارائه شده توسط شهردار مبتنی بر تکالیف برنامه پنج ساله دوم شهرداری باشد گفت: در گزارش ارائه شده توسط شهردار اعلام شد که تعداد ایستگاههای مترو از 36 ایستگاه به 160 رسیده است در حالیکه بر اساس برنامه پنج ساله دوم باید این تعداد به 173 ایستگاه میرسید و 67 ایستگاه عقب تر از برنامه هستیم.
رئیس کمیسیون سلامت شورا با بیان اینکه به استناد به گفته قالیباف تعداد واگنها از عدد 300 به 1300 واگن رسیده گفت: در حالیکه بر اساس برنامه باید 1958 واگن میداشتیم و بر این اساس 658 واگن عقبتر از برنامه هستیم و این عقب ماندگی از سوی شهرداری و نه دولت است.
حافظی با بیان اینکه بر اساس گزارش قالیباف میزان جابجایی مسافر با مترو از پنج درصد به 18 درصد افزایش یافته است گفت: با این حال باید بر اساس برنامه سهم جابجایی مسافر با مترو به 20.4 درصد میرسید و در این برنامه نیز شاهد عقب ماندگی هستیم.
وی درباره توسعه میادین میوه و تره بار نیز با بیان اینکه تعداد این میادین از عدد 181 به 204 رسیده گفت: 15 میدان عقب تر از برنامه هستیم و انتظار میرود مسئولان گزارش عملکرد خود را دقیق ارائه دهند تا برای مردم ایجاد شبهه نکند.
همچنین مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر نیز با انتقاد از توقف برخی پروژههای مهم شهر به دلیل اینکه پیشرفت فیزیکیشان زیر 50 درصد بوده گفت: اغلب پروژههای فرهنگی به ویژه مسجد سازی به همین دلیل متوقف شده است.
شاکری با اشاره به بررسی اصلاح برخی تبصرههای بودجه 95 با طرح این سوال که درآمد مازاد چیست؟ و چگونه حاصل میشود؟ گفت: در تنظیم بودجه درآمدها و هزینهها با یکدیگر برابر است که نشان از دقت تنظیم کنندگان بودجه و تصویب کنندگان آن دارد. اینکه از حصول درآمدهای مازاد خبر میدهند به معنای اشتباه در برآورد بوده و یا اینکه بخشی از هزینههای مصوب در جای خود خرج نمیشود.
وی با بیان اینکه در ابتدای عمر شورای چهارم ساخت 400 مسجد را متعهد شدیم گفت: این در حالیست که با گذشت سه سال از آغاز اجرای این برنامه اکنون تنها 15 مسجد به بهره برداری کامل رسیده البته فهرست ردیفهای کمک به مساجد چشمگیر است.
وی با بیان اینکه حدود 150 پروژه ساخت مسجد که در حال اجراست مربوط به قبل از مصوبه شوراست، گفت: بسیاری از این پروژهها با مشکل تامین مالی مواجه بوده و در نتیجه پیشرفت فیزیکی آنها زیر 50 درصد است.
وی با بیان اینکه تهران به 4000 مسجد احتیاج دارد، گفت: از اینکه شهرداری در ساخت 400 مسجد که مصوبه شورا را نیز داشته انتقاد میکنم و میخواهم که مسئولان و مدیران در این رابطه توضیح دهند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید