جواد شایان خواه، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به روز عرفه و عید قربان اظهار داشت: 3 جایگاه مجاز در جنب امامزاده اسماعیل (ع)، ایران خودرو و سکوی شیر دام سبک عرضه می کنند و همچنین کشتارگاه شهرداری نیز آماده ذبح دام است.
وی ادامه داد: 4 پزشک دامپزشکی در این اماکن مستقر و شرایط سلامت و بهداشت دام ها را مورد بررسی قرار می دهند.
شایان خواه تاکید کرد: با توجه به اینکه 3 مکان معین شده، موقت هستند و شرایط اصولی کشتارگاه را دارا نمی باشند، از همشهریان محترم تقاضا داریم پس از خرید دام از این مراکز، ذبح را در کشتارگاه دام شهرداری انجام دهند.
همچنین تصریح کرد: انتظار است، شهروندان دام زنده را از میادین مذکور تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند؛ همچنین اکیپ های نظارتی از فروش دام زنده سیار در سطح شهر، جلوگیری خواهند کرد.
شایان خواه، خاطرنشان کرد: برآورد می شود در روز عید قربان، حداقل 60 راس دام سبک در فیروزکوه ذبح شود.
در ادامه مجتبی بنداد کرمانی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت گفت: 2 کارشناس بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها، در روز عید قربان، بر فروش دام و ذبح آن نظارت خواهند داشت.
وی با اشاره به پسماند دام ذبح شده از مردم تقاضا کرد: خونابه و پسماندها امحا و احشاء دام ذبح شده در سطح معابر رها نشود، چرا که به شدت مستعد شیوع بیماری است و ترجیحا دام در کشتارگاه ذبح شود؛
کرمانی گفت: یکی از شایع ترین بیماری هایی که از دام ذبح شده به انسان منتقل می شود، تب کریمه کنگو است که توصیه می شود لاشه دام ذبح شده قبل از خرد شدن به مدت 24 ساعت در دمای معمولی یخچال، 8-2 درجه سانتیگراد، نگهداری شود.
روز دهم ماه ذی الحجه مصادف با عید قربان است؛ برخی با قربانی کردن گوسفند، گاو یا شتر، گوشت آن را بین همسایگان و مستمندان تقسیم می‌کنند.
شهرستان فیروزکوه با 40 هزار نفر جمعیت در شمال شرقی پایتخت واقع شده است.
تهرام/9897//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.