به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدرضا صالحی امیری روز دوشنبه در آیین تنفیذ احکام 440 شهردار منتخب نوزدهمین دوره انتخابات شهرداران مدارس تهران در سال تحصیلی 97-96 در برج میلاد اظهار کرد: اگربناست ما در فردای این سرزمین انسان های بانشاط، بااخلاق، بافضیلت، بامعرفت، همدل، همنوا داشته باشیم که وقتی بم و سرپل ذهاب می لرزد، دل همه ایرانیان بلرزد، امروز باید به آموزش و پرورش توجه ویژه داشته باشیم.
صالحی امیری افزود: اگر امروز در کشور با صدها مشکل مواجه هستیم به دلیل این است که ما در گذشته در آموزش و پرورش کوتاهی کردیم و سرمایه گذاری های لازم را انجام ندادیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با بیان اینکه ما راه توسعه را گم کردیم، اظهار کرد: ریل توسعه آغاز و پایانش از مدرسه است و از این منظر همه؛ دولت، ملت، شهرداری و همه نهادها خود را موظف می دانیم که به آموزش و پرورش کمک کنیم چرا که سرنوشت فرزندان ما در آینده در دست آموزش و پرورش امروز است.
وی ضمن تقدیر از معلمان و فعالان در آموزش و پرورش گفت: انسان هایی که در آموزش و پرورش تلاش می کنند، انسان های بزرگی هستند، به دنبال نام و نان نیستند و از این منظر قابل تقدیر و تجلیل هستند.
صالحی امیری افزود: ما در شهرداری تهران وظیفه خود می دانیم و باور داریم که با همه توان باید به آموزش و پرورش کمک کنیم و از جانب خودم، شهردار و همکارانم در شهرداری اعلام می کنم که ما برای توسعه آموزش و پرورش همه نوع آمادگی برای همکاری داریم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با اشاره به انتخابات شهردار مدرسه و تنفیذ حکم شهرداران مدارس اظهار کرد: اقدام امروز یک پیام روشن دارد که ما دانش آموزان را باور داریم و معتقدیم که دانش آموز، نوجوان و جوان امروز ما در مدرسه می تواند با خلاقیت های خود، گره های این شهر و کشور را بگشاید.
وی خطاب به دانش آموزان گفت: ما از شما می خواهیم که به ما تذکر دهید، ما را نقد کنید و به ما بگویید که چگونه شهر تهران را اداره کنیم و چگونه بتوانیم از آلودگی ها و مهمتر از همه آلودگی های اخلاقی فاصله بگیریم.
صالحی امیری با اشاره به اینکه محصل خود معلم است، افزود: دانش آموزان معلمان ما هستند و قدر آنان را می دانیم و دانش آموزان با صدق، صفا و صمیمیت و پاکی خود به ما درس همدلی، همنوایی و مسئولیت پذیری می آموزند.
معاون شهردار تهران با یادآوری اینکه کلید و اکسیر حیات بخش توسعه به دست آموزش و پرورش است و دانش آموزان باید روزی این در بسته باز کنند، گفت:دانش آموزان شهرداران آینده همین شهر و کشور خواهند بود و امروز باید چگونگی اداره شهر را در مدرسه تمرین کنند.
به گزارش ایرنا، محمد روشنی مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در این آیین گفت: امروز موضوع مدیریت شهری فراتر از مسائل زیست محیطی و پسماند است که شهرداران منتخب مدارس باید این مسایل را در برنامه های خود مورد توجه قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه مشارکت اجتماعی فراتر از برنامه های مدرسه است، افزود: توسعه در کشور مبتنی بر آموزش و پرورش است و هر اقدامی که پیوست و مشارکت آموزش و پرورش نداشته باشد، ابتر است.
فریدون عموزاده خلیلی نویسنده، پژوهشگر و روزنامه نگار نیز در این آیین با بیان اینکه موضوع انتخابات شهردار مدرسه از سال 72 آغاز شد، خطاب به شهرداران منتخب مدارس گفت: شما براساس برنامه ها و شعارهای خود به عنوان شهردار انتخاب شدید و بهتر از معلمان و مسئولان مدرسه، دوستان خود را می شناسید و می توانید درباره امور مختلف به مسئولان مدرسه مشورت دهید.
آیین تنفیذ احکام 440 شهردار منتخب نوزدهمین دوره انتخابات شهرداران مدارس تهران در سال تحصیلی 97-96 روز دوشنبه با حضور سیدرضا صالحی امیری قائم مقام و معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، محمد روشنی مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، جمعی از مسئولان شهرداری تهران و آموزش و پرورش در برج میلاد برگزار شد.
نوزدهمین دوره انتخابات شهردارمدرسه نهم آبان ماه سال جاری با رویکرد «کارآفرینی» به صورت نمادین با حضور محمدعلی نجفی شهردار تهران، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش تهران و جمعی از مسئولان در دبیرستان دخترانه حضرت زینب(س) منطقه 3 برگزار شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی - انتشار:موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.