زهره عبادتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تصفیه غیر اصولی فاضلاب و عدم خنثی سازی پسماندهای عفونی می تواند در شیوع ویروس کرونا موثر باشد از همین جهت اداره محیط زیست شهرستان ری کار پایش خروجی های مراکز درمانی را در دستور کار خود قرار داده و این کار به صورت مستمر نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فاضلاب برخی از مراکز درمانی مانند بیمارستان فیروزآبادی و بیمارستان روانی رازی پس از تصفیه برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود، عنوان کرد: کارشناسان محیط زیست شهرستان ری آب تصفیه شده این مراکز را برای جلوگیری از شیوع کرونا به صورت ویژه و مستمر پایش می کنند.

این مسئول ادامه داد: فاضلاب بیمارستان های شهدای هفتم تیر و صدیقه الزهرا(س) به دلیل وصل بودن به فاضلاب شهری نیازی با پایش ندارد ولی دستگاه خنثی سازی پسماندهای عفونی این بیمارستان های به شکل مستمر پایش می شود.

عبادتی با بیان اینکه قبل از شیوع ویروس کرونا پسماندهای بیمارستانی به ٢ دسته عادی و عفونی تقسیم می شد که مراکز درمانی موظف بودند پسماندهای عفونی را فقط بی خطرسازی کنند، عنوان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا تمامی پسماندهای مراکز درمانی جزو پسماندهای عفونی محسوب می شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: تمام مراکز درمانی موظف هستند توسط دستگاه اتوکلاب پسماندهایشان را در مرحله اول بی خطرسازی و سپس به مراکز دفن ارسال کنند.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.