مجید صفری روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به در پیش بودن انتخابات دوم اسفند ماه، اظهار داشت: ۱۲۲ شعبه اخذ رأی در شهرستان دماوند پیش بینی شده که از این تعداد، ۸۲ شعبه در بخش مرکزی دماوند و ۴۰ شعبه در بخش رودهن، ۸۳ شعبه شهری، ۳۹ شعبه روستایی، ۹۶ شعبه ثابت و ۲۶ شعبه سیار است.
وی تعداد شعبه های اخذ رای در شهرستان فیروزکوه را ۴۸ شعبه اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۶ شعبه در شهر فیروزکوه و ۱۲ شعبه در بخش ارجمند، ۲۴شعبه ثابت و ۲۴ شعبه سیار است که در شهر فیروزکوه ۱۷ شعبه شهری، ۱۹ شعبه روستایی و بخش ارجمند ۵ شعبه ثابت و ۷ شعبه سیار استقرار خواهد یافت.
فرماندار دماوند گفت: با توجه به برنامه های صورت گرفته در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه یک حوزه مرکزی در فرمانداری دماوند و سه حوزه فرعی که شامل بخشداری رودهن، بخشداری ارجمند و فرمانداری فیروزکوه است، پیش بینی شده که نظارت بر انتخابات را به عهده دارند.
صفری افزود: همچنین با توجه به گستردگی منطقه و نظارت بیشتر بر حوزه ها در شهرستان دماوند، سه کانون شمارش آرا در شهرداری آبسرد، فرمانداری دماوند و بخشداری مرکزی دماوند ایجاد می شود.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به تعداد عوامل برگزاری انتخابات در هر شعبه اخذ رای، گفت: در هر شعبه عوامل اجرایی، نمایندگان فرماندار و بخشدار، ناظر شورای نگهبان، بازرسی و ... حضور دارند که بطور متوسط در هر شعبه ۲۵ نفر فعالیت می کنند که این میزان در شهرستان دماوند حدود سه هزار و ۵۰ نفر و در حوزه انتخابیه دماوند – فیروزکوه بیش از چهارهزار نفر می باشند.
وی همچنین از پیش بینی بیش از ۳۰۰ صندوق در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه اشاره کرد و گفت: هم اکنون ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در شهرستان دماوند تشکیل شده و تمام فعالیت های کاندیداها رصد می شود تا در صورت هرگونه تخلف برخوردهای لازم صورت می گیرد.
رئیس مرکز حوزه انتخابیه دماوند – فیروزکوه در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم، برگزاری انتخابات این دوره در فصل سرما و زمستان است که برای جلوگیری از هرگونه حوادث طبیعی و احتمال بارش که ممکن است دسترسی به مناطق روستایی را با مشکل مواجه کند، ستاد بحران در هر شعبه فعال می باشد.
صفری به برگزاری بیش از ۴۰ جلسه در حوزه انتخابیه دماوند – فیروزکوه با حضور اعضای ستاد انتخابات اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیک بودن به شهرستان پردیس، جلساتی نیز با فرماندار این شهرستان برگزار شده تا از هرگونه ورود آرای سازماندهی شده در حوزه انتخابیه جلوگیری شود.
وی گفت: طبق قانون هر فردی می تواند برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در هر نقطه ای از کشور رای دهد ولی با توجه به فعال شدن ستاد پیشگیری از تخلفات، قطعا با جرائم انتخاباتی و هر گونه تخلف در زمان رای گیری و دیگر موارد برخورد قاطع خواهد شد.
این مقام مسئول با تاکید براینکه عوامل اجرایی انتخابات به سادگی از اینگونه موضوعات عبور نخواهند کرد، گفت: مجریان انتخابات در تلاش هستند تا همچون گذشته انتخاباتی پرشور و سالم برگزار کنند و امید داریم مردم نیز با حضور در پای صندوق های رای ما را در خلق حماسه ایی دیگر یاری نمایند.
فرماندار دماوند ملاک عمل اعضای ستاد انتخابات را در منطقه توجه به قانون دانست و از خبرنگاران و اصحاب رسانه خواست تا در این خصوص دقت لازم را داشته و از ایجاد هرگونه شایعه جلوگیری کنند.
وی با اشاره به حساسیت های این دوره از انتخابات، خاطرنشان کرد: وزارت کشور تلاشهایی انجام داده و مقرر شده تا دستگاه احراز هویت در اختیار ما قرار دهند که در این صورت کار در شعبه اخذ رأی سریعتر انجام میشود و با تعامل هیئت نظارت استان تهران، مرکز و شهرستان و با رعایت همه ضوابط و مقررات، انتخابات خوبی در پیش داریم.
صفری در ادامه با اشاره به جزئیات رسیدگی به اعتراضات داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه نیز بیان داشت: در این مرحله ۷۶ نفر در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ثبت نام کردند که تاکنون ۱۱ نفر تایید شدند و اسامی نهایی آنان ۲۲ بهمن ماه اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: درصد بالایی از ردصلاحیت شده ها، اعتراضات خود را اعلام کردند که موضوعات آنان بر اساس قانون درحال رسیدگی می باشد که توصیه می شود در خصوص قضاوت احراز صلاحیت شده ها، قانون را ملاک عمل قرار دهیم.
شهرستان دماوند و فیروزکوه از جمله شهرستان های شرق استان تهران است که دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.