به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس سرهنگ تورج کاظمی روز سهشنبه گفت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشتند، مبالغی از حساب های بانکی شان بدون اینکه خریدی داشته باشند کسر شده است.
وی ادامه داد: مشخص شد که مالباختگان در یک موقعیت جغرافیایی قرار دارند و منطقه سکونت آنها یکسان است که با تجمیع پرونده های مشابه، ظن ماموران مبنی بر کپی برداری از کارت عابر بانک مالباختگان بیشتر شد.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در برسی های انجام شده مشخص شد که نقطه مبدا کسری وجوه مشترک است، گفت: با بدست آمدن این سرنخ کارآگاهان موفق شدند یک باب مغازه میوه فروشی را در محله پیروزی شناسایی کنند.
رئیس پلیس فتا اظهار داشت: در گام بعدی تحقیقات پلیس مشخص شد که از کارت مالباختگان خریدهای مختلفی در استان های شیراز و تبریز انجام شده است و همکاری چندین متهم در کلاهبرداری از شهروندان متصور شد.
وی با اشاره به اینکه با هماهنگی های قضائی و پلیس فتای تبریز، یکی از متهمان هنگام خرید گوشی همراه دستگیر شد، گفت: در بررسی های بیشتر از متهم تعدادی عابر بانک سرقتی کشف و متهم به پلیس فتای پایتخت برای تحقیقات تکمیلی انتقال یافت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کاراگاهان پلیس فتای پایتخت موفق شدند کلیه اعضای باند پنج نفره کلاهبرداران را شناسایی و دستگیر کنند، تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک دستگاه اسکیمر (دستگاهی برای سرقت اطلاعات و در نتیجه سرقت پولکاربران) و ۲۰ عدد کارت عابر بانک کپی شده و تعدادی چک سفید امضاء ، اطلاعات کارتهای کپی شده، اسکناس های تقلبی مهر و ... کشف شد.
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: متهمان دارای سوابق متعدد کیفری اعم از جعل اسناد، کلاهبرداری، سرقت، خرید و فروش مواد مخدر و پخش عمده اسکناس تقلبی هستند.
کاظمی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کردهاند، اضافه کرد: با تکمیل پرونده اعضای این باند در اختیار دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای قرار گرفتند.
رئیس پلیس فتا پایتخت در خاتمه به شهروندان متذکر شد: اسکیمر دستگاهی است که قابلیت کپی کردن اطلاعات کارتهای اعتباری بانکی را دارد، سودجویان، اسکیمر را جایی نصب میکنند که قابل رؤیت نیست و زمان انجام این کار بیش از چند ثانیه طول نمی کشد و فرد قربانی، تنها زمانی متوجه کلاهبرداری و کپی از کارتش می شود که از حسابش مبالغی کسر شده باشد.