محسن هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه آیین افتتاح پروژه های منطقه ۲ در جمع خبرنگاران افزود: باید مقدمات تصویب احداث خط ده مترو را هم در شورای عالی ترافیک فراهم کنیم و این در حالی است که چهار خط ال آر تی هم هنوز مصوبه نگرفته است.
شورای عالی ترافیک مرکب از معاونان وزرای کشور (رئیس شورا)، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی و ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونان سازمان های حفاظت محیط زیست، رئیس شورای عالی استانها، رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار شهر هستند.
هاشمی گفت: خطوط مترو به گونه ای طراحی شده است که مردم تنها با یک تغییر در مسیر بتوانند به مقصد خود برسند و باید زودتر این خطوط مصوبه لازم را بگیرد.
در حال حاضر تهران دارای ۷ خط مترو و ۱۰ خط اتوبوس تندرو (بی آر تی) فعال است.
رئیس شورای تهران ادامه داد: خطوط اتوبوسرانی که مکمل خطوط مترو است هم باید طراحی و اجرا شود.
وی افزود: در شهر تهران دو نوع پروژه بزرگ مقیاس و منطقه ای داریم که امروز در منطقه دو پروژه کوچک مقیاس افتتاح شد.
وی با بیان اینکه نباید از پروژه های فرامنطقه ای غافل شویم، گفت: حداقل می توانیم طراحی آنها را آغاز کرده و مردم را امیدوار کنیم.
هاشمی افزود: منطقه سعادت آباد خط هفت مترو را دارد که هنوز دو ایستگاه آن افتتاح نشده است و باید تلاش کنیم این اتفاق بیافتد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: محله فرحزاد دو مشکل دارد. اولین آن بحث تصرفات است که هنوز اسناد لازم را ندارند نکته دوم بحث طرح تفصیلی منطقه فرحزاد است که هنوز به نتیجه قابل قبولی نرسیده است.
وی با بیان اینکه باید باغات محله فرحزاد حفظ شود، خاطرنشان کرد: در عین حال مشکلات ساخت و سازهای مردم هم برطرف شود.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که رئیس دفتر رئیس جمهوری گفته است شهرداری تهران اجازه دارد اتوبوس از خارج از کشور خریداری کند، گفت: برای تحقق این کار لازم است نامه نگاری با شوراهای مربوطه انجام شود.
هاشمی افزود: چیزی که امروز دست ماست کافی است زیرا بعد از مصوبه آقای جهانگیری قرار است ۱۵۰۰ اتوبوس به تهران برسد که توپ آن در زمین شهرداری تهران است.
وی تأکید کرد: شهرداری باید این موضوع را پیگیری کند و شهردار تهران هم وعده آن را داده است.