حجت الاسلام حسین نظری روز چهارشنبه در جلسه مدیران موسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان ری اظهار داشت: موسسات و خانه های قرآنی در واقع بازوان مردمی سازمان دارالقرآن کریم به شمار می‌روند.

وی افزود: ظرفیت‌های قرآنی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزایش یافته اما در این زمینه هنوز آغاز راه قرار داریم و باید برنامه‌های و اقدامات گسترده ای انجام شود.

مسئول امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران توجه به ترویج فرهنگ و علوم قرآنی در زندگی را امری مهم و موثر خواند و گفت: ترویج فرهنگ و معارف قرآنی نقش موثری در سلامت اجتماعی و روانی افراد دارد.

وی به برنامه های امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران اشاره و خاطرنشان کرد: روخوانی، روانخوانی، قرائت و حفظ قرآن، معارف، ترجمه و سبک زندگی از برنامه‌های مهم و مورد توجه است.

حجت الاسلام نظری یادآور شد: کم سوادان و بی سوادان نیز در این برنامه دیده شده‌اند و مورد آموزش قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های قرآنی باید به گونه‌ای باشد که قرآن با گوشت و پوست جامعه در هم آمیخته شود، اظهار داشت: تعدادی از جلسات قرآنی به شکل سنتی و بخشی هم در موسسات خانه‌های قرآنی برگزار می‌شود.

مسئول امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران به شناسایی استعدادهای برتر قرآنی اشاره کرد و افزود: استعدادها به ویژه در بین دانش آموزان باید در همه حوزه های علوم قرآنی شناسایی شود و مختص یک حوزه نباشد.

۱۲۰ خانه قرآنی شهری و روستایی برای آموزش رده‌های مختلف سنی و بیش از ۱۰ کانون فرهنگی و تبلیغی در شهرستان ری مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.