به گزارش روز چهارشنبه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران این جلسه با حضور اعضای کمیسیون، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران و عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری برگزار شد.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در این خصوص گفت: برابر طرح جامع و تفصیلی شهر تهران، کلیه اراضی، املاک و فضاهای باز بزرگ با مساحت یک هکتار و بیشتر به اراضی ذخیره توسعه و نوسازی شهری اختصاص یافته است که وسعت این اراضی پس از پایش نقشه‌های طرح تفصیلی چهار هزارو ۳۰۰ هکتار است.

علی اشراقی افزود: وسعت اراضی با مساحت بیش از یک هکتار شهر تهران حدود هشت هزار هکتار است که براساس مصوبه سال ۹۴ کمیسیون ماده پنج به اراضی ذخیره طرح تفصیلی اضافه شده‌اند.

وی ادامه داد: شهرداری تهران موظف به تهیه دستورالعمل این اراضی با اعمال سیاست برد- برد برای ذینفعان و منافع شهر است و براساس این دستورالعمل محدوده‌هایی از شهر به صورت اراضی مستثنی و بخش‌هایی به عنوان اراضی مشمول شناخته شده و ضوابطی برای نحوه تأمین خدمات مشخص شده است.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج گفت: دستورالعمل مذکور در چندین جلسه کارگروه فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود و پس از توضیحات مشاور، طرح تفصیلی شهر تهران به تصویب کمیسیون ماده پنج رسید و مقرر شد رویکرد کلی شهرداری تهران حفظ قطعه‌های بالای یک هکتار، عدم تفکیک آنها و در نظر گرفتن اراضی مذکور در تأمین و رفع کمبودهای خدماتی و فضای سبز هر منطقه و تعیین اولویت آنها باشد.

بانک زمین تهران تشکیل می شود

اشراقی افزود: مقرر شده تکمیل زیرساخت‌های شهری از جمله ایستگاه‌های مترو در چارچوب طرح‌های TOD و بازآفرینی بافت‌های فرسوده مورد توجه قرار گیرد، همچنین معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران فرآیند اجرایی تشکیل بانک زمین را ارائه کند.

اشراقی گفت: ارائه فهرست مصوبات کمیسیون ماده پنج در خصوص محدوده طرح‌های موضعی و موردی و همچنین اراضی نظامی محدوده شهر تهران از دیگر اقدامات معاونت شهرسازی و معماری در این زمینه خواهد بود.

احداث مجتمع فن آوری نانو

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج گفت: در این جلسه با احداث یک هتل در خیابان شهید قرنی منطقه ۶ و یک مجتمع علمی، پژوهشی و فنآوری نانو در شمال بزرگراه شهید همت در منطقه ۲۲ موافقت شد.

اشراقی تصریح کرد: در این راستا مدیرعامل سازمان نوسازی و مشاوران طرح، گزارش طراحی شهری محلات فرحزاد و کن را برای هماهنگی راهبردهای مورد نظر در طراحی پروژه‌های فوق ارائه کردند.

لازم به ذکر است پیش از این طرح موضعی حفاظت، صیانت و ساماندهی باغ‌های کن و همچنین طرح موضعی طراحی شهری اراضی فرحزاد به تصویب کمیسیون ماده پنج و شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران رسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.