سید محمد امین موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استاندارد) اظهار داشت: قانون اجباری استاندارد آسانسورها در سال ۸۲ تدوین شد این در حالیست که ساختمان بیشتر بیمارستان های تهران پیش از این تاریخ احداث شده‌اند.

وی افزود: اکثر بیمارستان‌های تهران با بازسازی و یا تعمیر آسانسورها به دنبال مطابق‌سازی شاخص های استاندارد هستند.

مسئول آسانسور و پله برقی اداره کل استاندارد استان تهران ادامه داد: اکنون با هماهنگی‌هایی که با معاون دادستانی صورت گرفته است اخطاریه‌هایی به روسای بیمارستان‌ها برای استانداردسازی آسانسورها صادر شده است تا اقدام شود.

وی با بیان این‌که ۲۵ درصد بیمارستان ها همکاری کرده‌اند گفت: با شهرداری‌ها مکاتباتی انجام شده است تا زمانی که ساختمان‌ها گواهینامه تاییدیه آسانسور دریافت نکنند پایان کار ساختمان‌ها صادر نخواهد شد.

موسوی تاکید کرد: علاوه بر نصب آسانسور  و دریافت تاییدیه استاندارد، بازدید سالانه نیز از آسانسورها انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه دو سال گذشته استاندارد آسانسورهای دستگاه های اجرایی مورد بازرسی قرار گرفت بیان داشت: وضعیت این آسانسورها نیز به خاطر قدمت ساختمان‌ها مانند آسانسورهای بیمارستان‌ها بود.  

مسئول آسانسور و پله برقی اداره کل استاندارد استان تهران خاطر نشان کرد: طرح طاها از سال ۸۹ آغاز شده است و در هر طرح حدود ۷۰۰ تا یک هزار مورد بازرسی از مکان‌های مختلف انجام می شود تا ایمنی‌های آسانسورها پیگیری شود.

موسوی ابراز داشت: شاخص‌های استاندارد در آسانسورها به دو مساله فنی و ساختمانی مرتبط است که اکنون بیشترین مورد مسئله ساختمانی است.

به گفته وی، سالیانه ۱۷ هزار گواهینامه استاندارد در حوزه‌های مختلف در استان تهران صادر می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.