به گزارش ایرنا، شاهرخ جهانشاهی روز دوشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری یادواره های شهدا در شهرستان دماوند با اشاره به اینکه هدف یادواره های شهدا نهادینه کردن فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی در بین نسل جوان است، اظهار داشت: در شرایطی که دشمن تلاش دارد فرهنگ ها و اعتقادات دینی جوانان کشور را تضعیف کند، برگزاری این برنامه ها ضروری است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر معاندین نظام به دنبال ضربه زدن به این کشور و نظام هستند و هدفی جزو تفرقه افکنی و تخریب افکار عمومی ندارند که لازم است محتوای یادواره ها را غنی تر کنیم.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و نیز میان دوره ای مجلس خبرگان در اسفند ماه سال جاری، تصریح کرد: یکی از موضوعات مهمی که باید توسط برگزارکنندگان یادواره های شهدا مورد توجه قرار گیرد، جلوگیری از حضور افرادی است که به دنبال بهره برداری سیاسی از این برنامه های فرهنگی و اعتقادی هستند.

**تجملاتی شدن یادواره های شهدا با اصل موضوع مغایر است
حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره های شهدا، بیان داشت: بازخوانی وصایا شهدا، توجه به تمامی شهدای والامقام دوران انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم و غنی سازی محتوای برنامه ها ضروری است.
وی با بیان اینکه یادواره های شهدا جناحی و حزبی نباشد، ادامه داد: در شرایطی که برخی به دنبال اجرای سند 2030 با هدف ترویج لیبرال و سرمایه‌داری هستند، لازم است این برنامه ها بیش از پیش برای نسل سوم و چهارم انقلاب مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام فتاح دماوندی با تاکید بر پیگیری کنگره شهدا در شهرستان دماوند، گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن کنگره نیازمند زیرساخت های کافی و توجه به محتوای برنامه ها هستیم که دستگاه های متولی سرلوحه قرار دهند.

**خط حزبی در یادواره ها، خط ولایت است
قاسم ملیحی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند همچنین در این جلسه خط حزبی در یادواره شهدا را خط ولایت دانست و گفت: کسانی که از یادواره های شهدا برای اهداف و نیات خود استفاده می کنند به جایگاه شهدا خیانت کرده اند.
وی ادامه داد: سال گذشته مقرر شد 30 یادواره شهدا در شهرستان برگزار شود که 20 یادواره مربوط به بخش دماوند و 10 یادواره مربوط به بخش رودهن بود که از این تعداد 12 یادواره در بخش دماوند و 6 یادواره در بخش رودهن اجرا شد؛ همچنین دیگر برنامه ها همچون شعر و خاطره گویی نیز از دیگر برنامه های این بخش بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه بنیاد شهید برای دانشجویان خانواده ایثارگر شهرستان دماوند 2 و نیم میلیارد تومان و همچنین 900 میلیون تومان ماهانه به خانواده معظم شهدا و ایثارگران حقوق پرداخت می کند، گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه ها نیازمند حمایت مالی هستیم.
حجت الاسلام جمال هادیان، مسئول رسیدگی به امور مساجد شرق استان تهران نیز به برگزاری یادواره های شهدا در حسینیه ها، عدم طولانی بودن زمان برنامه ها و تاکید بر محتوا محوری یادواره ها، کم شدن موسیقی در یادواره ها، کم هزینه بودن برنامه ها، حضور تمامی اقشار جامعه، توجه رسانه ها و فضای مجازی به جایگاه شهدا و ... تاکید کرد.
تهرام/7246//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.