به گزارش ایرنا، محمدرضا بختیاری روز یکشنبه در یکصد و سی و هفتمین جلسه علنی شورای پنجم شهر تهران با اعلام این مطلب افزود: انتظار داریم 2 هزار و 500 میلیارد تومان از این اعتبار از سوی شهرداری تامین شود.
وی وضعیت بارندگی استان تهران را از ابتدای امسال مطلوب دانست و تصریح کرد: میزان بارندگی از ابتدای امسال 363 میلیمتر بوده است که نسبت به سال گذشته 18 درصد و نسبت به 40 سال گذشته 62 درصد افزایش یافته است.
بختیاری همچنین با اشاره به اینکه حجم مخازن سدهای استان تهران بهبود یافته تاکید کرد: به غیر از سد لار بقیه سدهای استان تهران در وضعیت نرمال هستند.
این‌مقام مسئول درباره اصلاحیه تمدید مصوبه تامین منابع مورد نیاز اجرای پروژه های آب و فاضلاب تهران نیز گفت: در 8 سال گذشته 2 هزار و 268میلیارد و 400 میلیون تومان از محل تبصره سه بودجه دریافت کرده ایم.
مدیرعامل شرکت آبفا تهران خاطرنشان کرد: انتظار داریم همچنان شورای شهر با درخواست اصلاحیه برای بخش دیگر اعتبارات مورد نیاز موافقت کند.
وی با اشاره به اینکه از محل بودجه تبصره سه و ماده 7 تاکنون ، 27 درصد برای پروژه های آب و 21 درصد برای فاضلاب هزینه شده است، گفت: برای اتمام پروژه های آب و فاضلاب با وجود هزینه های انجام شده 8 هزار میلیارد تومان دیگر بودجه نیاز است و انتظار داریم 2 هزار و 500 میلیارد تومان آن از این محل و مابقی از منابع داخلی ابفا تامین شود تا 5 سال دیگر این پروژه ها به اتمام برسد.
بختیاری با اشاره به اینکه طرح های آب و فاضلاب شهر تهران 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: تا پیش از اجرای این طرح ها تعداد تصفیه خانه های شهر تهران 7 عدد بود که امروز این تعداد به 13 تصفیه خانه رسیده است.
وی ادامه داد: همچنین در بخش فاضلاب در شهر تهران 75 درصد شبکه فاضلاب ایجاد شده است اما تنها 43 درصد طرح اجرایی شده و اولویت ما این است که عملیاتی کردن تصفیه خانه های تهران را از 42 درصد به 60 درصد افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت آبفا درباره هدر رفت آب نیز گفت: در سال 88 میزان هدر رفت تهران 28.66 درصد بود که با اقدامات انجام شده این رقم به 22.5 درصد تقلیل یافته است در حال حاضر نرم دنیا برای هدر رفت آب 15 درصد است و تلاش می کنیم به این نرم دست یابیم.
به گفته بختیاری، نکته مهم این است که برای کاهش هر درصد به 375 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و برای اهمیت این موضوع کافی است به این آمار توجه کنیم که یک درصد هدر رفت در تهران 10 میلیون متر مکعب آب شرب تهران است.
وی با بیان اینکه در طرح رینگ پیرامونی آبرسانی شهر تهران تلاش می کنیم تمام مخازن 5 سد تهران به هم وصل شود، تصریح کرد: با اتصال این مخازن تهران به لحاظ تامین و توزیع آب در شرایط ایده آلی قرار خواهد گرفت.
*** تصویب کلیات تأمین اعتبار پروژه‌های آب و فاضلاب شهر تهران
پس از اظهارات بختیاری، کلیات اصلاحیه و تمدید مصوبه تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب شهر تهران با 18 رأی موافق و یک رأی مخالف به تصویب رسید.
حجت نظری عضو شورای شهر تهران در مخالفت با کلیات این مصوبه گفت: هزینه‌های توافق شده نباید از جیب مردم پرداخت شود؛ امسال، سال افزایش هزینه‌ها خواهد بود و ما نیز نباید در افزایش هزینه‌ها به مردم نقش داشته باشیم.
وی با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های احتمالی شهروندان، افزایش سرسام‌آوری داشته باشد.
نظری پیشنهاد کرد: محلی برای تأمین اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه‌ها پیش‌بینی شود.
میرلوحی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مخالفت با اظهارات نظری گفت: حادثه زلزله سال گذشته را نباید فراموش کنیم. تهران با یک زلزله پنج ریشتری، شبکه آب و فاضلابش دچار مشکل می‌شود بنابراین باید رینگ فاضلاب شهر تهران، هر چه سریعتر تکمیل شود.
وی با تأکید بر اینکه اگر این رینگ تکمیل شود، کیفیت آب مصرفی تهران از شمال تا جنوب بیش از استانداردهای موجود می‌شود، گفت: باید سفره فاضلاب شهر تهران، جمع و این موضوع باید در همین شورای شهر تعیین تکلیف شود.
میرلوحی تأکید کرد: تصفیه‌خانه شماره 6 تهران تاکنون 2000 میلیارد هزینه داشته و 300 میلیارد دیگر برای تکمیل لازم دارد.
به گزارش ایرنا، در نهایت کلیات این مصوبه با 18 رأی موافق و 1 رأی مخالف به تصویب رسید و قرار شد جزئیات آن در جلسه آینده مورد بررسی قرار گیرد.
تهرام/9343//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.