به گزارش خبرنگار ایرنا، این آیین عصر دوشنبه با حضور دکتر غلامعلی افروز استاد ممتاز دانشگاه تهران و دبیر جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان، دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، دکتر شهلا پاکدامن عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر محمدعلی بشارت عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، دکتر رضا پورحسین عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، دکتر رضا داروی اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و دکترغلامرضا اعوانی استاد پیشکسوت فلسفه، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از اساتید روان شناسی برگزار شد.
رساله های «مفهوم بندی فرهنگی حریم خصوصی در ارتباط درمانی بین روان درمانگر و درمانجو» نوشته دکتر عباس ذبیح زاده در حوزه روانشناسی بالینی به راهنمایی دکتر محمدعلی مظاهری و دکتر جواد حاتمی از دانشگاه شهید بهشتی، «اثر القاء هیجان بر تغییرپذیری ضربان قلب؛ ارزیابی نقش تعدیل گر ریسک فاکتورهای زیستی-رفتاری، ویژگی های زیرآستانه ای اختلالات شخصیت و سبک های دلبستگی» نوشته دکتر سارا کشاورز مقدم در حوزه روان شناسی سلامت به راهنمایی دکتر رضا رستمی و دکتر نیما باقری از دانشگاه تهران در نهمین جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان برگزیده شدند.
رساله های «واکاوی ماهیت راهیابانه و پدیده نگاری تدریس راهیابانه معلمان ایرانی» نوشته دکتر آسیه آل مراد در حوزه برنامه ریزی درسی به راهنمایی دکتر هاشم فردانش از دانشگاه تربیت مدرس و «جزئی نگری: بازتاب نشخوار ذهنی افسرده ساز در بازشناسی و تفسیر تظاهرات هیجانی چهره در زنان افسرده خو» نوشته عذرا جهانی تابش در حوزه روان شناسی به راهنمایی پرفسور یامین هالبرستاد از دانشگاه اوتاگو زلاندنو در این دوره برگزیده شدند.
همچنین در این آیین نکوداشت دکتر محمود منصور استاد برجسته و چهره ماندگار روان شناسی برگزار شد، شالوده روانی تربیت، احساس کُهتری، روان شناسی ژنتیک، زمینه بزهکاری کودکان و نوجوانان، بیماری های روانی، روان شناسی ژنتیک تحول روانی از تولد تا مرگ و اولین لغت نامه روان شناسی برخی از تالیفات استاد محمود منصور است.
وی همچنین جوایز هشتمین و هجدهمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برای کتاب های شخصیت و کتاب روان شناسی ژنتیک تحول روانی از تولد تاپیری را از آن خود کرده است.
دکتر غلامعلی افروز در این آیین با اشاره به برگزاری جایزه دکتر علیمحمد کاردان اظهارداشت: ایشان شخصیتی استوار، متین، بزرگوار و بزرگ منش بودند و خدمت عظیمی به روان شناسی کشور کردند.
وی افزود: دکتر کاردان دانش روان شناسی اجتماعی را با تیزبینی، دقت و ترجمه کتاب های اصیل جهان شمول به زبان فارسی، به کشور منتقل کردند و حیف بود که بعد از رحلت ایشان، جایزه ویژه ای به نامشان برگزار نکنیم.
افروز گفت: قرار شد هر سال به بهترین رساله های دکتر در حوزه های روان شناسی و علوم تربیتی، جایزه دکتر کاردان اهدا شود و امروز نهمین جایزه را اهدا می کنیم.
دبیر جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان با اشاره به ارسال یکصد رساله به نهمین دوره این جایزه اظهارداشت: دقت در تدوین رساله ها، نوآوری در رساله های روان شناسی و علوم تربیتی مورد توجه داوران جایزه دکتر کاردان است و این جایزه ملی است و در جوایز ملی وزارت علوم از آن یاد شده است و برگزاری چنین جوایزی ارتقای اعتبار رساله ها و کیفیت آنها را در پی دارد.
براساس این گزارش، همه ساله همزمان با سالروز درگذشت دکتر علی محمد کاردان، استاد برجسته روان شناسی و تعلیم و تربیت و بنیانگذار روانشناسی اجتماعی در ایران، موسسه روان شناسی و علوم تربیتی دکتر کاردان (دانشگاه تهران) با همکاری سازمان ها و انجمن های علمی و تخصصی جایزه ای به نام آن استاد فقید به رساله‌های برگزیده دانش‌پژوهان مقطع دکتری در حوزه های روان شناسی و علوم تربیتی اهدا می کند.
دکتر علی‌محمد کاردان، استاد ممتاز دانشگاه تهران و چهره ماندگار رشته تعلیم و تربیت، سال 1306 در شهر یزد به دنیا آمد و دی ماه 86 در سن هشتاد سالگی دارفانی را وداع گفت.
فراخوان نهمین جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان دی ماه سال گذشته منتشر شد، تاکنون در دوره های گذشته این جایزه علمی، اساتیدی همچون مرحوم علی شریعتمداری، رضا داوری اردکانی، مرحوم غلامحسین شکوهی، مرحوم احمد احمدی و استاد احمد صافی و غلامعباس توسلی تجلیل شده اند.
تهرام/7245//6139
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.