به گزارش ایرنا، محمد امامی امین روز دوشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پیشوا گفت: در آستانه عید نوروز قرار داریم و امید است که با شکوفایی بهار طبیعت، بهار توسعه و آبادانی کشور نیز رونق گرفته و بر مشکلاتی که دشمنان در حوزه اقتصادی کشور ایجاد کرده اند فائق آمده و آنها را پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه سال 97، سال چندان راحتی برای مردم و دولتمردان نبود، افزود: دشمن 40 سال است که با تحریم و فشارهای اقتصادی تلاش دارد تا به مردم فشار روانی وارد کرده و شرایط را برای آنان و دولتمردان سخت کند.
وی با اشاره به جنگ اقتصادی استکبار جهانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: برای عبور از بحران ها و قرار گرفتن در مسیر توسعه، راهی جز در کنار هم بودن مردم و مسئولان وجود ندارد، مدیران موظفند تا به صورت تمام وقت برای حل مشکلات و گرفتاری های مردم در خدمت آنان باشند.
امامی امین نظام بروکراسی اداری را عامل تشدید مشکلات سرمایه گذاران و تولیدکنندگان عنوان و اذعان کرد: دولت تدبیر و امید تلاش دارد تا مسیرهای سرمایه گذاری را کوتاه کرده و با تمرکز زدایی و واسپاری مسئولیت ها به حوزه های استانی و شهرستانی ، امورات مربوط به تولید و اشتغال را تسهیل کند.
وی با تأکید بر لزوم همکاری ادارات و دستگاه ها برای تسریع بخشیدن به رفع مشکلات تولیدکنندگان اظهار داشت: این که یک تولید کننده و سرمایه گذار تمام وقت خود را برای دریافت یک مجوز یا امضا پشت در اتاق مسئولان تلف کند به هیچ عنوان زیبنده نظام نیست.
معاون استاندار تهران افزود: برخی از رفتارهای سلیقه ای با سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ناشی از سیستم غلط آموزشی است که نتوانسته نیروهای انسانی کارآمدی را برای پیشرفت امور تربیت کند، به دلیل وجود ایرادات در سیستم اداری، ارباب رجوع نیز برای حل مشکلات خود به مسیرهایی خارج از قانون متوسل می شود.
وی با بیان اینکه قانون بد از بی قانونی و هرج و مرج بهتر است، تصریح کرد: اگر قرار است کشور آباد و مشکلات آن برطرف شود؛ همه باید کمک کنیم و هر جا قانون اشکال دارد در جهت اصلاح آن اقدام کنیم.
امامی امین تأکید کرد: مسئولان موظفند تا قانون را به نفع سرمایه گذار تفسیر کنند، حوزه تولید و اشتغال صرفا با همت بخش خصوصی متبلور می شود که این امر به توسعه اقتصادی کشور منجر می شود.
وی تصریح کرد: مدیران و کارکنان ادارات تکلیفی جز حل مشکلات مردم و ارباب رجوع ندارند و اطلاع رسانی، آگاهی بخشی، تذکر و صحبت کردن خیلی از مشکلات این حوزه را حل خواهد کرد.
وی از تهران به عنوان یک ابرشهر یاد کرد و افزود: در استان تهران بالغ بر 17 هزار کارخانه و نزدیک به 70 هزار واحد صنفی و کارگاهی وجود دارد که تعداد زیادی از این واحدها با مشکل مواجه و تعدادی هم به جهت مشکلات نیمه فعال یا غیرفعال هستند.
معاون استاندار تهران تأکید کرد: رفع مشکل حتی یک واحد تولیدی که به تولید و اشتغال مشغول است می تواند یکی از مشکلات جامعه را برطرف کند.
تهرام/7254//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.