به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدصدرا خوش قدم روز چهارشنبه در همایش آموزشی – توجیهی ناظران و بازرسان عملکرد سرویس مدارس شهر تهران در سالن همایش مدرسه فرزانگان یک منطقه 6 اظهارداشت: بیش از 130هزار دانش آموز از سرویس حمل و نقل استفاده می کنند.
وی، فعالیت سرویس حمل و نقل دانش آموزان در سطح شهر تهران را گسترده دانست و گفت: حدود 420 پیمانکار که دارای مجوز سازمان تاکسیرانی هستند، با آموزش و پرورش برای تسهیل در رفت و آمد دانش آموزان همکاری می کند.
خوش قدم با تاکید بر اهمیت نظارت بر فعالیت سرویس های حمل و نقل دانش آموزان افزود: پیمانکار، راننده و خودرو باید صلاحیت های لازم را از سازمان تاکسیرانی کسب کنند اما ممکن است در خدمات دهی شاهد تخلفاتی در حوزه های خودرو، راننده و مدارس و ایجاد مشکلاتی برای دانش آموزان و خانواده ها باشیم.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهر تهران اظهارداشت: هر ساله نظارت بر عملکرد سرویس مدارس تنها بر عهده سازمان تاکسیرانی و پلیس راهور بود اما امسال طبق دستورالعملی انجمن اولیا و مربیان هم در این حوزه نظارت می کند.
وی گفت: بر طبق دستورالعمل سرویس حمل و نقل دانش آموزی، اداره انجمن اولیا و مربیان، اسامی شرکت ها و پیمانکاران تاییدشده را به مدارس ارسال می کند و مدارس هم بر حسب شرایط یکی از این شرکت ها را انتخاب می کنند.
خوش قدم با اشاره به نظارت بر عملکرد سرویس مدارس توسط 180 نفر از نیروهای رسمی آموزش و پرورش؛ شاغل و بازنشسته افزود: این افراد به دلیل تجربه کافی در حوزه آموزش و پررش، تعهد و قابلیت اعتماد انتخاب شدند و برای هر 700 دانش آموز که سرویس حمل و نقل استفاده می کند، یک ناظر مشخص کردیم.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهر تهران گفت: نظارت در این حوزه از ابتدای سال تحصیلی در حال انجام است و برای ارتقای کیفیت نظارت و جلوگیری از تخلفات این افراد، همایش ها و دوره های آموزشی را برگزار می کنیم.
وی از راه اندازی سیستم هوشمند برای نظارت دقیق تر بر عملکرد سرویس مدارس اظهارداشت: این سیستم بر روی تلفن همراه ناظران نصب شده و علاوه بر ثبت اطلاعات خود ناظران، اطلاعات ناظران بر سرویس های حمل و نقل همچون نصب برچسب و استاندارد خودرو را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و ما در طول روز می توانیم بدانیم که چه تخلفاتی در حوزه خودور، شرکت(پیمانکار) و مدرسه انجام شده است.
خوش قدم افزود: برای چگونگی استفاده از این سیستم دوره های آموزشی نیز برگزار می شود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهر تهران گفت: ناظران سرویس حمل و نقل دانش آموزی بر مواردی همچون استفاده از شرکت مجاز برای انعقاد قرارداد، تشکیل پرونده برای شرکت مجاز، داشتن خودروی دارای صلاحیت انجمن اولیا، اخذ مجوز از امور مالی و انجمن برای پرداخت وجوه سرویس، دریافت وجوه سرویس از طریق سامانه هوشمند، اعلام مشخصات خودروهای فاقد صلاحیت به اداره انجمن اولیا، نظارت بر انعقاد قرارداد به لحاظ مطابقت نرخ دریافت از اولیا با نرخ مصوب شورای اسلامی شهر تهران و انطباق وجوه دریافتی با نرخ مصوب باید نظارت کنند.
تهرام/7245//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.