یکی از مدیران سرمایه گذاری در دمشق از طریق تلفن گفت که جهان آسوده خاطر شده است که جنگ در سوریه در حال پایان رسیدن است و کشور نیز رو به بهبودی است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت:برخی مدیران سرمایه گذاری و معامله کننده های سوری گفتند که «لیره» واحد پولی سوریه طی ده روز گذشته رونق گرفته است و دلیل آن نیز بهبود احساس عمومی به دلیل دستاوردهایی است که ارتش سوریه با آزادی منطقه «غوطه شرقی» در نزدیکی دمشق که در کنترل گروه های مسلح بود، به دست آورده است.

این مدیران و معامله کننده ها گفتند که بهای لیره در برابر هر دلار به 425 لیره در روز گذشته-سه شنبه- رسید و این بها قوی ترین میانگین برای پول سوریه از ماه نوامبر گذشته  تا کنون به شمار می رود آن زمان که نیروهای دولتی سوریه با حمایت روسیه و نیروهای همپیمان شهر «دیرالزور» در کرانه رود «فرات» را از دست گروه تروریستی داعش آزاد کردند.

دیرالزور بزرگترین و مهم ترین شهر در شرق سوریه و مرکز مهم تولید نفت در این کشور به شمار می رود.

در همین حال، رونق لیره در دو روز اخیر افزایش یافت به طوری که بهای آن به 446 لیره در مقابل هر دلار در روز دوشنبه رسید و بهای آن در ابتدای معامله ها در روز سه شنبه 410 لیر در مقابل هر دلار بود اما پس از آن فروکش کرد و به 425 لیره در مقابل دلار رسید این در حالی است که ده روز پیش این میزان 470 لیره بود.

معامله کننده گفتند که لیره سوریه طی پنج شش ماه اخیر شاهد دگرگونی هایی بود و 475 لیره در مقابل یک دلار رد و بدل شد.

لیکن قیمت لیره همچنان بسیار پایین تر از سطحی در برابر دلار است که قبل از وقوع اعتراض ها در ماه مارس 2011  رخ داد؛ آن زمان هر دلار معادل  47 لیره بود.

یکی از مدیران سرمایه گذاری در دمشق از طریق تلفن گفت که جهان آسوده خاطر شده است که جنگ در سوریه در  حال پایان رسیدن است و کشور نیز رو به بهبودی است.

یکی از معامله کنندگان ارز نیز گفت که مردمی که در مناطق تحت کنترل دولت به سر می برند امیدوار هستند که اقتصاد بهبود پیدا کند. وی تأکید کرد که مردم تمایل کمتری برای جمع آوری و خرید دلار دارند و تقاضا برای دلار نیز کمتر شده است زیرا عامل ترس تقریبا برطرف شده است. 


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی سوریه لیر سوریه
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.