جنبش مقاومت اسلامی(حماس) و دیگر گروه های فلسطینی از 18 مارس تا کنون 70 حمله علیه نیروهای اسرائیلی اشغالگر در مجتمع پزشکی شفاء در نوار غزه انجام داده اند.

به گزارش جماران، روزنامه نیویورک تایمز نوشت که بر اساس تحلیل مرکز پژوهش های جنگ، جنبش مقاومت اسلامی(حماس) و دیگر گروه های فلسطینی از 18 مارس تا کنون 70 حمله علیه نیروهای اسرائیلی اشغالگر در مجتمع پزشکی شفاء در نوار غزه انجام داده اند.

بر اساس این تحلیل حملات مقاومت فلسطین به نیروهای اسرائیلی در غزه بسیار تأثیرگذار بوده است.

در همین حال، «گدعون ساعر» وزیر و عضو سابق شورای جنگ که اخیرا استفعا داده است به روزنامه اسرائیل الیوم گفت که اگر اسرائیل رویکرد خود را تغییر ندهد در جنگ شکست می خورد.

در همین حال، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) روز جمعه اعلام کرد صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) کشته شدن 13750 کودک از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را تایید کرده است.

آنروا در گزارشی اعلام کرد یونیسف تنها چند ساعت پس از صدور قطعنامه شورای امنیت در شامگاه دوشنبه گذشته که خواستار آتش بس در غزه شده بود، به گزارش های مربوط به مرگ حدود ده کودک اشاره کرد.

این آژانس سازمان ملل افزود: نیروهای اسرائیلی علیرغم صدور این قطعنامه به عملیات نظامی خود در سراسر نوار غزه به ویژه در محله الرمال در نزدیکی مرکز پزشکی الشفا در شهر غزه در مرکز خان یونس در جنوب غزه و در مجاورت بیمارستان الامل و ناصر در خان یونس نیز ادامه می‌دهند..

شورای امنیت سازمان ملل دوشنبه گذشته، پیش نویس قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن خواستار آتش بس فوری در نوار غزه در ماه رمضان شد، مشروط بر اینکه این آتش بس دائمی و شامل آزادی همه اسرا باشد.

شورای امنیت با اکثریت 14 رای به پیش نویس قطعنامه ارائه شده توسط اعضای منتخب شورا و مورد حمایت گروه عربی رای مثبت داد در حالی که امریکا از رای دادن خودداری کرد.

 در تحولی دیگر، دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه از صدور حکم جدید دادگاه کیفری بین المللی که در آن خواسته شده کمکهای انسان دوستانه بدون تاخیر وارد نوار غزه شود استقبال کرد.

دادگاه کیفری بین المللی روز پنج شنبه با صدور حکمی پیشگیرانه رژیم صهیونیستی را ملزم کرد که با همکاری سازمان ملل اقدامات ضروری را برای تضمین ورود بدون مانع و تاخیر کمک ها به نوار غزه اتخاذ نماید.

به گزارش مرکز رسانه ای فلسطین، این دادگاه در حکم جدید خود اذعان کرده که فلسطینی های نوار غزه تنها با خطر احتمالی قحطی و گرسنگی مواجه نیستند چرا که قحطی عملا در باریکه غزه گسترش یافته و وضعیت بحرانی انسانی ساکنان باریکه در مقایسه با زمان صدور حکم اول دادگاه در تاریخ ۲۶ ژانویه وخیمتر شده است و همین موضوع سبب شده که دادگاه احکام جدید صادر کند.

در حکم جدید از رژیم صهیونیستی خواسته شده نیازهای اساسی ساکنان نوار غزه شامل غذا و آب و برق و سوخت و سرپناه و پوشاک و وسایل نظافت و بهداشت را از روشهای مختلف در کنار نیازهای پزشکی فراهم نماید و گذرگاهها را بازگشایی نماید

بنا بر اعلام دیده بان اروپا- مدیترانه، تاکید دادگاه کیفری بین المللی مبنی بر اینکه رژیم اشغالگر با توجه به توافقنامه منع نسل کشی و پیگرد کیفری آن متعهد است که مانع ارتکاب تجاوز در حق فلسطینیان در نوار غزه شود از اهمیت بالای برخوردار است. بر این اساس تل آویو نباید به هیچ صورتی مانع رسیدن کمک های انسانی به باریکه غزه شود و مکلف است گزارشی از اقدامات خود را در این زمینه ظرف یکماه از تاریخ صدور حکم برای دادگاه بین المللی کیفری ارسال کند.

دیده بان حقوق بشری اروپا- مدیترانه ۳ روز قبل با انتشار گزارشی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی به تصمیم دادگاه در دوماه پس از صدور حکم ملتزم نبوده و همچنان به جنایت نسل کشی علیه فلسطینی های باریکه غزه ادامه داده است.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی جنگ غزه 2023

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.