به گزارش ایرنا، سرهنگ عبدالرضا حاجتی بعد از ظهر جمعه در آئین آزادسازی خرمشهر در شهرستان دیلم از توابع استان بوشهر افزود: پیام، ارزش و یادگارهای بجای مانده از دوران دفاع مقدس باید در تمام مراحل زندگی مردم ایران سرمشق و الگو باشد.
وی اظهار کرد: فتح خرمشهر درسایه ایمان به خدا و همبستگی ملی محقق شد و پاسداشت این روز، پاسداشت حضور مردم ایران اسلامی در تمام صحنه هاست.
معاون سپاه ولیعصر(ع) خوزستان بیان کرد: پیروزهایی که در دوران دفاع مقدس و پس از آن نصیب کشور شده ثمره اتحاد و همبستگی ملت ایران است و امروز نیز با سرلوحه قرار دادن این موفقیت ها باید در تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت.
وی افزود: ایران اسلامی در سایه همدلی و همراهی مردم از تمام مشکلات سربلند
بیرون آمد و دنیای غرب هیچ غلطی نمی تواند کند.
در این آئین که به همت سپاه صاحب الزمان (عج) و بنیادشهید و امورایثارگران دیلم برگزار شد ضمن غبارروبی گلراز شهدا و برگزاری مسابقه شهید شناسی از چهار جانباز عملیات آزادسازی خرمشهر تجلیل شد.
شهرستان دیلم در شمالی ترین نقطه استان بوشهر واقع شده که در دوران دفاع مقدس 75 شهید تقدیم میهن و انقلاب کرده است.
7215/6164/6047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.