به گزارش ایرنا، شاپور رجایی روز یکشنبه دراین آئین افزود: زیرساخت های طرح دانش آموزی نجات آب (داناب) در سال تحصیلی جاری برای حدود بیش از 43 هزار دانش آموز در استان بوشهر آماده شده که در قالب توجیه معلمان رابط، تهیه اقلام آموزشی شامل کوله پشتی و جزوه آموزشی برای دانش آموزان ناجی و لوح فشرده آموزشی برای معلمان رابط برگزار می شود.
وی تصریح کرد: بخش کشاورزی استان با مصرف بیش از 80 درصد آب تولیدی رتبه نخست مصرف را دارد.
رجایی افزود: خشکیده شدن بیشتر رودخانه ها، افت سالانه بیش از یک متر از منابع آب زیرزمینی و خشک شدن چاههای کشاورزی از جمله مشکلاتی است که در این بخش با آن روبه رو هستیم.
مدیرعامل آب منطقه ای بوشهر گفت: در این شرایط بحرانی در کناراستفاده از شیوه های نوین آبیاری درکشاورزی باید کشت هایی که در فضای رو باز انجام می شود را حذف و به سمت توسعه گلخانه ها رفت.
رجایی افزود:امروز به دلیل کاشت اغلب محصولات در فضای باز بیشتر آب مصرفی دراین حوزه تبخیر و این امر میزان مصرف و کیفیت تولید را تحت تاثیر قرار می دهد.
رجایی بیان کرد: درکنار استفاده از شیوه های نوین آبیاری با حرکت به سمت توسعه گلخانه ها باید میزان تلفات را کاهش داد.
وی بابیان اینکه نوسازی تاسیسات آبرسانی از راههای کاهش هدر رفت آب دراستان بوشهر گفت: درست مصرف کردن و پیشگیری از اسراف برای مقابله با خشکسالی در این استان ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت: طرح دانش آموزی نجات آب یا داناب با همت و همراهی سازمان آب منطقه ای و آموزش متوسطه در مدرسه های متوسطه اول استان اجرا می شود.
ناصر کرمی افزود: باتوجه به اهمیت اجرای طرح داناب تلاش می شود این طرح به عنوان پایلوت به صورت منسجم در تمام مقاطع تحصیلی شهرستان بوشهر برگزار شود.
وی یادآورشد: طرح داناب در شهرستان های بوشهر، دشتستان، جم، دشتی به عنوان مناطقی که با مشکل جدی آب روبر هستند برگزار شد.
کرمی گفت: دانش آموزان در زمینه مقاله نویسی، انشا، عکاسی، نقاشی و سایر رشته های هنری برای ارتقای فرهنگ استفاده و مصرف بهینه آب در این طرح مشارکت کردند.
6047/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.