مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس سه شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از 50 دستگاه آمبولانس و 70 خودرو آتش نشان در منطقه ویژه انرژی پارس وجود دارد که پیش از راه اندازی سیستم یاد شده در هنگام بحران موقعیت مکانی آنها بطور دقیق مشخص نبود.
مهدی یوسفی بیان کرد: با راه اندازی سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس این امکان فراهم شده تا در هنگام بروز حوادث ظرفیت های موجود بصورت ناوگانی یکپارچه در امداد رسانی فعال شوند.
وی ادامه داد: از دیگر مزیت سیستم یاد شده این است که دستگاه هایی که در نزدیک ترین فاصله به مرکز وقوع حادثه قرار دارند اعزام آنها در اولویت قرار گرفته و از این طریق کار امدادرسانی در مدت زمان کمتری آغاز می شود.
وی گفت: در نبود سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس در برخی از حوادث خودروهای آتش نشان و یا آمبولانس بطور ناخواسته برای یکدیگر ایجاد ترافیک و مزاحمت می کردند که در قالب فعالیت سیستم دیگر چنین مواردی تکرار نخواهد شد.
وی با اشاره به تقسیم کار مناسب در جریان فعالیت سیستم مدیریت یکپارچه ارتباطات رادیویی اورژانس اظهار داشت: در قالب این سیستم آمبولانس ها و بیمارستان های معین در مناطق جم، عسلویه و کنگان ارتباط مستقیم پیدا کردند.
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مسئولیت ایجاد زیرساخت ها برای اجرای طرح های توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی را بر عهده دارد.
7212/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.