به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی روز چهارشنبه به نقل از حسن اسعدی، افزود: با توجه به اهمیت تولید اتان به عنوان یک محصول با ارزش افزوده و اصلی ترین خوراک پتروشیمی های عسلویه یکی از موفقیت های بزرگ فازهای 17 و 18 افزایش تولید اتان است.
وی یادآورشد: نرخ استحصال اتان از خوراک ورودی در پالایشگاه هفتم نزدیک به 80 درصد است که این میزان بالاترین نرخ استحصال اتان در بین پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی است.
اسعدی اضافه کرد: این افزایش تولید با انجام اقدامات اصلاحی و برطرف کردن تنگناها، مشکلات عملیاتی و بهینه سازی فرآیند در فازهای 17 و 18 صورت گرفته و تولید اتان این پالایشگاه حدود 20 درصد بیش از طراحی است.
وی بیان کرد: فازهای 17 و 18 مطابق طراحی باید 2 هزار و 550 تن اتان تولید کنند که با افزایش صورت گرفته این میزان به سه هزار و 50 تن در روز رسیده است.
پالایشگاههای گاز پارس جنوبی اصلی ترین تامین کننده خوراک پتروشیمی های کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم هستند که با پایداری و افزایش تولید در سالهای اخیر امنیت و اطمینان مناسبی در تامین خوراک پتروشیمی ها ایجاد شده است.
با اجرای فازهای ١٧ و١٨ پارس جنوبی برداشت روزانه ٥٦ میلیون مترمکعب گاز، ٨٠ هزار بشکه میعانات گازی، ٤٠٠ تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیون تن اتان و ١,٠٥ میلیون تن گاز مایع ( پروپان و بوتان) محقق شد.
پالایشگاه هفتم پارس جنوبی شامل واحدهای دریافت و جداسازی گاز و میعانات، تثبیت میعانات گازی،
چهار ردیف تصفیه گاز شامل واحدهای شیرین سازی، نمزدایی، تنظیم نقطه شبنم و مرکاپتان زدایی هرکدام به ظرفیت پالایش 500 میلیون فوت مکعب در روز است.
واحد فشرده سازی و تراکم گاز برای صادرات، واحدهای استحصال و بازیافت گوگرد به همراه واحد جداسازی و دانه بندی گوگرد و واحد احیای منواتیلن گلایکول است.
عملیات احداث این فازها از 22 خرداد ماه سال 1385 آغاز و در فروردین ماه 1396 به طور رسمی توسط رئیس جمهوری راه اندازی شد.
تعمیرات این پالایشگاه در مهرماه انجام ‌شد که نخستین تعمیرات اساسی عمده پالایشگاه محسوب می‌شود.
6047/6043**
خبرنگار: مونا عیدان** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.