به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان عصر روز شنبه در آیین نکوداشت هفته بوشهر در مدرسه سعادت این شهر افزود:
درکشورهای پیشرفته آموزشها و مهارتها متناسب با نیاز جامعه در نظر گرفته و اجرا می شود و برای پاسخگویی به نیاز جامعه برنامه ریزی می کنند اما در جامعه ما همه آموزشها به صورت تئوری است و مهارتهای لازم آموزش داده نمی شود.
وی اضافه کرد: ارتباطات و رفت وآمدهای خارجی برای افزایش دانش ما و استفاده از فرصت ها به نحو مطلوب ضروری است.
پزشکیان بیان کرد: در آن کشورها آموزشها براساس مشکلات مرتبط جامعه در زمینه های مختلف از جمله اقتصاد، کشاورزی، فرهنگ و مسائلی از این نوع دسته بندی شده و برای رونق بخشیدن به بازار، برنامه های آموزشی اجرا و حرکت می کنند وهنگامی که دانش آموزان آنها فارغ التحصیل شدند، متناسب با آنچه آموخته اند، شغل مورد نیازشان وجود داشته و بیکار نیستند.
وی یادآورشد: اگر می دانستیم و می فهمدیم که باید مهارتهای لازم را درمراکز آموزشی خود داشته باشیم، جامعه ما امروز در جایگاه کنونی قرار نداشت.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه چگونه دیدن انسان هاست که آنها را تغییر می دهد، ادامه داد: اگر فردی چیزی را نبیند نمی تواند آن را به دست بیاورد.
وی گفت: درحالی که مراکز آموزشی مکانی برای زمینه سازی فکر، ذهن و نقشه راه آینده برای فرزندان این کشور است، اکنون فرزندان ما با گذشته خود بیگانه هستند و حتی معلمان نیز دغدغه های جدید آموزشی ندارند.
پزشکیان اضافه کرد: آینده توام با قدرت، صلابت، آگاهی و هنر ساخته خواهد شد و از مراکز آموزشی می توان دانش را پایه گذاری کرد و با نگاه به گذشته راه آینده را ساخت.
وی افزود: باید از نقشه راه و برنامه‌های گذشتگان برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنیم زیرا جامعه‌ای که از گذشته خود خبر نداشته باشد، نمی‌تواند برای آینده نقشه راه خوبی ترسیم کند.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در باره تبعیض و بی عدالتی در جامعه بیان کرد: فقر و نداشتن نیست که آدمی را به اعتراض وادار می کند بلکه بی عدالتی و تبعیض در جامعه همواره صدای انسانها را بلند می کند و باعث فریاد آنها می شود.
پزشکیان اظهار کرد: اگرتبعیض نباشد و همه با هم مساوی باشند کسی اعتراض نمی کند، ولی اگر یکی به ناحق بخورد و دیگری نتواند حتی نصف حق خودش را بگیرد، معترض می شود و این بی عدالتی است که در بسیاری موارد نا آرامی و تشنج درجامعه به همراه دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآورشد: انسان با شنیدن عملکرد بزرگانی که درمدرسه سعادت بوشهر فرزندان این آب و خاک را برای فردایی بهتر آموزش و پرورش دادند، احساس غرور می کند.
پزشکیان ادامه داد: مدرسه سعادت بوشهر یکی از داشته های ارزشمند ماست که نوع آموزش در آن به صورت نوین اجرا می شده و مترقی تر از وضعیت کنونی بود.
18 اسفند سالروز تاسیس مدرسه تاریخی سعادت بنام روز بوشهر نام گرفته و هر ساله در هفته منتهی به این روز ویژه برنامه های مختلفی برای گرامیداشت این مناسبت در شهر بوشهر برگزار می شود.
مدرسه سعادت بوشهر پس از دارالفنون تهران دومین مدرسه به سبک جدید در کشور است.
7210/6043** خبرنگار: سیده نیر قیمی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.