دانیال اسفندیاری روز شنبه در نشست شورای سلامت با موضوع جمعآوری سگ های سرگردان افزود: روزانه شمار زیادی به فرمانداری مراجعه و از وجود سگهای سرگردان در سطح شهر گلهمند و ناراضی هستند و نباید دست روی دست هم بگذاریم تا همچنان شاهد چنین وضعیتی باشیم.
وی اظهار داشت: وجود سگهای سرگردان از نظر تامین امنیت شهروندان و هم هزینههایی که برای درمان و بهداشت افرادی که در معرض اینگونه حیوانات قرار میگیرند از اهمیت ویژه برخوردار است و نباید بیش از این اجازه دهیم که در معابر و خیابان های سلامت شهروندان را تهدید و به خطر بیاندازند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری گناوه گفت: شهرداری گناوه نسبت به مصوبههای قبلی در ارتباط با جمع آوری سگ های سرگردان اقدام کند و دهیاران نیز در این زمینه با آن مجموعه هماهنگی کنند.
وی خاطرنشان کرد: مصوبه های شورای سلامت باید تا حصول نتیجه پیگیری و عملیاتی شود.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: با توجه به تبعات بهداشتی سگهای سرگردان در شهر، برنامهریزی اصولی در کنترل و جمع آوری این حیوانات ضروری است.
محمد بازیاری افزود: باتوجه به اینکه گاز گرفتگی فرد توسط سگ خطرناک و احتمال انتقال بیماری کشنده هاری وجود دارد اگر اقدام درمانی بموقع صورت نگیرد منجر به مرگ گزیده شده خواهد شد.
وی گفت: واکسن هاری از گران ترین واکسن ها است که ۳ تا ۵ نوبت به بیمار گزیده شده باید تزریق شود.
وی اظهارداشت: تا زمانی که ویرس هاری در بین حیوانات وجود داشته باشد به مناطق مسکونی هجوم میآورند و با گزش از طریق بزاق به فرد انتقال میدهند.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه افزود: طرح جمع آوری سگ های سرگردان تاکنون نتیجه بخش نبوده و باید کاری کنیم که روز به روز شاهد کاهش آنان باشیم.
معاون شهردار گناوه گفت: شهرداری در زمینه جمع آوری سگ های سرگردان تاکنون چندین نوبت اقدام کرده اما پس از رهاسازی در نقاط تعیین شده مجدد به شهر بازمیگردند.
کرامت الله طاهری افزود: در سال ۹۸ تعداد ۱۱۷ قلاده سگ توسط پیمانکار در سطح شهر جمع آوری شدند.
وی گفت: باتوجه به اینکه تاکنون چندین روش برای جمع آوری این حیوانات در شهر انجام شده اما نتیجه گرفته نشده ، باید معدوم سازی اگرچه ناخوشایند است در دستور کار قرار گیرد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.