فرهاد قلی نژاد روز سه شنبه درآئین روز ملی هوای پاک با محوریت محیط زیست به میزبانی شرکت پتروشیمی جم افزود: در راستای برنامه های توسعهای شرکت های فعال درپارس جنوبی با لحاظ استانداردهای زیست محیطی مجوزهای لازم صادر شده است.

وی یادآورشد:کمیته ملی مقابله با آلودگی های زیست محیطی که از مصوبات سفر پارسال رئیس جمهوری به استان بوشهر است با همکاری سازمان های مختلف مربوطه تصویب شده است  و مسایل مختلف سیستم های محیطی در این کمیته قابل پیگری است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهارداشت:کارکرد و تاثیر این کمیته مشابه کمتیه مقابله با خشکسالی دریاچه ارومیه است.

قلی نژاد  با تاکید بر عدم  انتقال فاضلاب شرکت های پتروشیمی به دریا گفت: چالش های مربوط به حوزه پالایشگاهها و ترکیبات مضر و سهمگین سولفور در منطقه پارس جنوبی بعنوان یک تهدید جدی زیست محیطی شناخته می شود.

وی افزود: تاسیس انبارهای گوگرد توسط شرکت ها اقدام عملی برای کم کردن اثرات زیست محیطی یادشده است.

این مقام مسوول اضافه کرد: تفاهم نامه ای بین اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر و شرکت پتروشیمی جم در حوزه پسماند و پاکسازی سواحل  به عنوان حامی اصلی امضا شده است که انجام این مهم به پاکسازی خلیج نایبند و در  ادامه ساحل نخیلو منجر خواهد شد.

مدیرعامل پتروشیمی جم  نیز با تشریح فرآیند CSR  و اقدامات اساسی انجام شده در تشکیل کمیته دائمی مسئولیت های اجتماعی ، بر حمایت مالی مجموعه جم از گونه های زیست محیطی در بخش بهداشت و درمان، پاکسازی سواحل نایبند و دیگر شاخه های مسئولیت های اجتماعی توسط  این شرکت خبرداد.

محمد رضا سعیدی افزود: باتوجه به اینکه پتروشیمی جم تنها شرکت استفاده کننده همزمان از گاز و مایع در پارس جنوبی است پارسال چندین مرحله فلر نامطلوب داشتیم که جهت مقابله با آن در بودجه سال آینده  برای طراحی یک فلر مجزا ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه پیش بینی  شده است  و برنامه اصلاحی جهت حذف فلرینگ نامطلوب نیز  در دست بررسی است.

وی یادآورشد: شرکت پتروشیمی جم برنامه ریزی لازم برای فلرینگ همه واحدهای عملیاتی را جهت حذف فلرینگ نرمال و پروژه تجمیع فلرینگ مجتمع در دست بررسی دارد.

 فرماندار شهرستان عسلویه نیز گفت: وجود 35 پتروشیمی فعال در این شهرستان ، فقدان دستگاههای پایش آلودگی هوا ، پایین بودن شمار روزهای هوای پاک و آلودگی آب های زیرزمینی باعث نگرانی شده است که نیازمند چاره جویی و جبران اثرات زیست محیطی است.

عبدالنبی یوسفی افزود: باتوجه به نبود فضای کار کشاورزی ، دامداری و حتی ماهیگیری برای مردم عسلویه بدلیل حضور صنعت باید برای اشتغال جویندگان کار در این شهرستان تدبیر شود.

وی یادآورشد: پتروشیمی جم در راستای اتخاذ سیاست‌های زیست محیطی و مسئولیت های اجتماعی  از جمله خرید دستگاه ام آر ای برای بیمارستان عسلویه  همکاری خوبی داشته که دیگر شرکت های منطقه نیز باید نسبت به این مهم توجه کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.