به گزارش ایرنا، احمد آخوندی روز دوشنبه در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیر افزود: بدلیل وجود مزارع گوجه فرنگی شماری از کشاورزان از کود مرغی استفاده می کنند که برای جلوگیری از تبعات آن در سلامتی کار گروه تخصصی کود مرغی تشکیل شده است.
وی یادآورشد: فرهنگ سازی در راستای کاهش مصرف نمک و دخانیات و راه اندازی گشت مشترک بر مخازن و منابع آب شهرستان انجام شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ساماندهی بازار هفتگی ، دفع پسماندها و برخورد قانونی با کیوسک فاقد مجوز در سطح شهر انجام نشده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: دغدغه اصلی مردم شهر دیر وجود کانال های روباز است که محل تجمع مگس ها و پشه ها شده و شهرداری باید برای آن فکری کند.
وی افزود: نان فله ای موجود در مغازه ها توزیع می شود که به دلیل عدم نظارت اولیه روی پخت آن جای نگرانی است و همچنین برای نظارت بر فاضلاب و بازارچه ماهی و میگو و پیوست سلامت زیست محیطی و سگ های ولگرد اقدامی نشده است و حیوان گزیدگی در شهر وجود دارد.
امام جمعه دیر گفت: سلامت و تندرستی در جامعه دارای جایگاه ویژه ای است.
حجت الاسلام سید علی حسینی افزود: همانطور که اسلام و بزرگان دین به سلامت جسم اهمیت داده اند به سلامت روح و روان نیز اهمیت زیادی می دهند.
وی نظارت بر مواد غذایی افراد معتکف را مورد یادآوری و تاکید قرارداد.
فرماندار دیر گفت: سلامت و امنیت غذایی مردم باید جدی گرفته شود و کوتاهی در این زمینه به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
کریم علی حسنی افزود: همه دستگاههای اجرایی و نظارتی موظف هستند بر سلامت و تغذیه برنامه محور باشند.
وی گفت: پسماند یک معضل اساسی شهرستان است که باید بصورت فنی و کارشناسی سامان یابد.
7207/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.