رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت گفت که در صورتی که بانک ملت مشکل پیش آمده را برطرف نکند مردم باید پول بنزین را به صورت نقد حساب کنند.
به گزارش جماران؛ تاخیر در واریز آنی مبلغ سوخت خریداری شده وسیله نقلیه به حساب جایگاه دار از سوی برخی بانکها، باعث شده اتحادیه جایگاهداران سوخت تصمیمی مبنی بر این بگیرد که برای متقاضیانی که دارای عابربانک متعلق به بانک ملت هستند امکان پرداخت از طریق دستگاه پز وجود نداشته باشد و این افراد مکلف میشوند وجه خود را پس از سوختگیری فقط به صورت نقدی پرداخت کنند.
بیژن حاج محمدرضا درمورد مشکلی که بین اتحادیه جایگاهداران و بانک ملت پیش آمده است، توضیح داد: بانک ملت طرح کیف پول را اجرا نمیکند. در سال ۱۳۸۶ قرار بود این بانک لیتری دو تومان به جایگاهداران اضافه پرداخت کند، اما سالها است این تعهد خود را فراموش کرده است.
وی افزود: بانک ملت گاهی ۲۰ روز بعد حساب جایگاهداران را تسویه میکند. این در حالی است که جایگاهها باید هر ۴۸ ساعت یک بار حساب خود را با شرکت ملی پخش تسویه کنند، در غیر این صورت بار جایگاه به صورت اتوماتیک قطع میشود و جایگاه غیرفعال میشود.
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت با بیان اینکه در صورتی که بانک ملت مشکل پیش آمده را برطرف نکند مردم باید پول بنزین را به صورت نقد حساب کنند، اظهار کرد: در حال مذاکره با بانک ملت در این مورد هستیم با سایر بانکها مانند بانک ملی، بانک پاساردگاد و غیره مشکلی نداریم.
حاج محمدرضا به این سوال که آیا احتمال حذف دستگاههای پز از پمپ بنزینها وجود دارد یا نه، اظهار کرد: چنانچه مشکل اتحادیه با بانک ملت برطرف نشود احتمال حذف دستگاههای پز وجود دارد. البته چنانچه مردم از کارت بانکهای دیگری استفاده کنند میتوانند بنزین را از طریق کارت پرداخت کنند.
همچنین فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی درمورد این موضوع اظهار کرد: این یک مراوده مالی بین بانک و جایگاه دار است و ارتباطی به شرکت ملی پخش ندارد.
اظهارات رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت درحالی مطرح میشود که به نظر میرسد مشکل پیش آمده بین این اتحادیه با بانک ملت تنها محدود با دارندگان کارت بانک ملت نشود، چراکه دستگاههای پز مستقر در جایگاهها نیز متعلق به این بانک است و احتمالا مردم باید در دستگاه کارتخوان دیگری کارت بکشند که تعداد آنها محدود است و مشکلات جدی برای متقاضیان سوختگیری به وجود میآید.
واکنش شرکت پخش به دردسر جدید مردم در جایگاه های سوخت: جایگاهداران موظف به دریافت پول سوخت از طریق کارتخوان هستند
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: مردم همچنان میتوانند از دستگاههای کارتخوان برای پرداخت پول سوخت در جایگاهها استفاده کنند و جایگاهداران به دریافت پول مشتریان از طریق دستگاههای بانکی موظف هستند.
محمدرضا موسویخواه درباره اخبار منتشر شده در رسانهها مبنی بر توقف خرید اعتباری بنزین در جایگاههای عرضه سوخت، گفت: حدود یک هفته است که تغییراتی در سامانه «شاپرک» بانک مرکزی ایجاد شده است.
وی توضیح داد: در گذشته هر پولی که از طریق این سامانه پرداخت میشد، ظرف مدت دو تا سه ساعت در دسترس صاحب حساب قرار میگرفت، اما اکنون با تغییراتی که انجام شده، صاحب حساب حدود ۲۴ ساعت بعد به پول خود دسترسی خواهد داشت که این موضوع با توجه به لزوم خرید فرآورده سوختی، برای جایگاهداران مشکلاتی ایجاد کرده است.
موسوی خواه با تاکید بر اینکه نباید هیچ وقفهای در روند خدمات و سوختگیری در جایگاهها ایجاد شود، تصریح کرد: درصددیم با انجام تمهیداتی به جایگاههای عرضه سوخت در این زمینه کمک کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: جایگاهداران همانند گذشته به دریافت پول سوخت از طریق دستگاههای کارتخوان از سوی مشتریان موظف هستند.