نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: در قانون اساسی حق آزادی بیان و مطالبه گری مطرح و عنوان شده که به استناد آزادی نباید به حقوق و آزادی های دیگر آحاد جامعه لطمه ای وارد شود. نبود ساز و کار اجرایی در قالب تشکل ها، سندیکاها و احزاب سازمان یافته در چارچوب قوانین کشور آن طور که نیاز جامعه ایرانی و اسلامی باشد، دلیل به انحراف رفتن ها و بیراهه پیمودن ها می شود.
به گزارش جماران؛ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حفظ هوشیاری مردم و پیگیری مطالبات در چارچوب قانون و به دور از خشونت گفت که نمایندگان، بودجه کشور را بر پایه منافع ملی به تصویب می رسانند تا با وحدت ملی شاهد عزت و سربلندی ایران و ایرانی باشیم.
سیده فاطمه ذوالقدر درباره بستر بروز اعتراضات اخیر مردمی اظهار کرد: انباشت مشکلات اقتصادی، معیشتی و رفاهی که ریشه در سالیان گذشته دارد و همچنین عدم توجه به برخی نیازهای مشروع مدنی، اجتماعی و رفتارهای ناشایست و برخوردهای غیرکارشناسانه و بعضا دخالتهای غیر متخصصین در این امور، روح و روان جامعه را خسته کرده است.
وی افزود: متاسفانه در این میان، برخی جریانات نیز بهجای کمک به جامعه و دولت، با اینکه انتخابات و رقابت های انتخاباتی ماه هاست که به پایان رسیده، با نقدهای غیر منصفانه، نیش دار و هدفدار - مانند فردی که بر شاخه نشسته و شاخه را از بُن می برد- همصدا و هم آوا با معاندین و سیلی خوردگان از فرزندان رشید ایران در خارج از مرزها، با غفلت از شرایط کشور، منطقه و بین الملل، در القای روح یاس و ناامیدی و افسردگی به جامعه، مردم و به ویژه جوانان همراهی کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: از طرفی دیگر نیز برخی از مسئولین در پاسخ گویی به موقع به سوالات و خواسته های به حق مردم کوتاهی و غفلت نمودند که مجموع این شرایط، انتقاداتی را به همراه داشت.
ذوالقدر تاکید کرد: به استناد قانون اساسی و اصل ٢٧ آن، مردم اجازه بیان آزاد انتقادات که مخل نظم و امنیت عمومی نباشد را دارند و هیچ محدودیتی برای نقد خیرخواهانه و منصفانه وجود ندارد اما این بیان باید در چارچوب قوانین و مقررات، همراه رعایت نظم و امنیت عمومی مطرح شده تا نظم و امنیت ملی کشور را مختل نکند چرا که همه میدانیم دشمنان و بدخواهان زیادی چشم طمع به این آب و خاک دارند لذا باید مسیری را انتخاب کنیم تا نقدها کارگر شده و گره ای از مشکلات باز شود نه اینکه گره بر کارها بیفتد.
این عضو فراکسیون امید مجلس درباره تاثیر فقدان احزاب و تشکلهای صنفی و کارگری در این حوادث، تصریح کرد: در کشور ما به دلیل نبود احزاب و تشکل های سازمان یافته و رسمی، رقابت های سیاسی بین افراد و نه احزاب که دارای برنامه های مشخص باشند شکل گرفته و لذا در عرصه رقابت فردی بعضا وعده هایی مطرح میشود که تا مسیر تحقق فاصله زیادی دارند، وجود احزاب و تشکل های سازمان یافته از کلیدی ترین محورها برای تحقق خواسته ها و نیازهای جامعه است تا در فضای بعد از انتخابات نیز بستر تحقق و مدیریت سازنده جامعه و کشور فراهم شود و امکان بیان وضع موجود و کاستی ها و نقاط قوت کشور میسر باشد تا به اشتباه مشکلات اقتصادی و نرخ تورم و بیکاری به پای یک فرد، جریان و یا رییس جمهور برگزیده ملت نوشته نشود چرا که باید دید کشور در چه شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی واگذار شده و چقدر رییس جمهور و کابینه آن در تعامل با سایر قوا آن را از سراشیبی رهانیده است.
وی خاطرنشان کرد: در قانون اساسی حق آزادی بیان و مطالبه گری مطرح و عنوان شده که به استناد آزادی نباید به حقوق و آزادی های دیگر آحاد جامعه لطمه ای وارد شود. نبود ساز و کار اجرایی در قالب تشکل ها، سندیکاها و احزاب سازمان یافته در چارچوب قوانین کشور آن طور که نیاز جامعه ایرانی و اسلامی باشد، دلیل به انحراف رفتن ها و بیراهه پیمودن ها می شود.
ذوالقدر همچنین درباره راهکار برون رفت از این شرایط و جلب اعتماد مردم به نظام گفت: در ابتدا باید حساب مردم بزرگوار، شریف و صبور ایران اسلامی را از جریان های سازمان یافته معاندین و مخالفین نظم، امنیت، آسایش و استقلال ایران زمین که در میان مردم قرار گرفتند و از فضای موجود و از مطالبات به حق مردم برای رسیدن به اهداف شوم خود و اربابان آن سوی مرزها، سوء استفاده می کنند، جدا کرد. لذا مقامات و مسئولین کشور أعم از لشکری و کشوری باید با فراهم کردن لوازم و امکانات لازم و به رسمیت شناختن مطالبات به حق مردم و آزادی های مشروع فردی و اجتماعی، با سیاست مدارا و سعه صدر، مطالبات و خواست های به حق مردم را مورد توجه قرار دهند و اجازه هدر رفتن سرمایه های کشور را ندهند.
وی تاکید کرد: من به عنوان فرزند کوچک ملت و مدرس دانشگاه و نماینده مردم در خانه ملت، به دلیل ارتباط با آحاد مردم، در صحن و کمیسیون های مجلس مطالبات به حق مردم را مطرح کرده و مخالفت جدی خود را با افزایش خارج از عرف و قاعده قیمت حامل های انرژی و عوارض خروج از کشور و تدوین بیمه ها و حمایت های اجتماعی را بیان کردم و بر ضرورت رشد حقوق کارگران، کارمندان، افزایش تسهیلات ازدواج، افزایش ردیف های بودجه برای موضوع اشتغال و رفع معضل بیکاری تاکید داشتم اما، این را نیز نباید از نظر دور داشت که انباشت مطالبات به حقی که ریشه و علل و عوامل آن را باید در مسایل مختلف و گذشته دید و همچنین رفتار های نابخردانه برخی جریانات، موجب بی اعتمادی ها شده و آستانه تحمل مردم را پایین آورده و به این مسیر سوق داده است.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان گفت: امیدوارم مردم صبور و بزرگوار ایران زمین با درک همه شرایط ضمن حفظ هوشیاری مطالبات حقه خود را در چارچوب قانونی و به دور از خشونت پیگیری نمایند و اجازه موج سواری به فرصت طلبان و بدخواهان ایران عزیز ندهند. انشاءالله نمایندگان ملت نیز، بودجه کشور را بر پایه منافع ملی و مردم بزرگوار ایران سربلند و سرافراز که برای یکپارچگی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی آن شهدای زیادی داده و رنجهای فراوان و جنگهای متعدد دیده و ٨ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و خطر داعش در خارج از مرزها را دفع نموده، به تصویب برسانند تا با کمک یکدیگر، وحدت ملی و هم افزایی آحاد ملت و قوا و جریانات دلسوز کشور شاهد عزت و سربلندی ایران و ایرانی باشیم.