کاظمی نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از نوجوانان و جوانان ما در ایران به دام اعتیاد افتادهاند، اظهار کرد: نهایت تلاش و حمایت خود را در مجلس در راستای اجرای موفقآمیز طرح کرامت انجام خواهیم داد.
به گزارش جماران؛ نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از تغییرات قانونی در زمینه اجرای حکم اعدام قاچاقچیان موادمخدر خبر داد و گفت: شورای نگهبان و قوه قضائیه نیز با این مصوبات موافق بودهاند.
محمد کاظمی در ستاد طرح کرامت شهرستان ملایر که با حضور مسئولان کمیتهها و اعضای شورای اداری برگزار شد، با بیان اینکه اگر قانون را به درستی در محاکم قضایی اجرا کنیم به طور قطع نتیجهبخش خواهد بود، خاطرنشان کرد: بیشترین افرادی که در کشور به علت موادمخدر اعدام میشوند عمدتاً کولهکش مواد هستند در حالیکه قاچاقچیان و رؤسای باندهای موادمخدر در خارج از کشور سود میبرند و به راحتی زندگی میکنند بنابراین در این راستا طبق طرحی که به تازگی در مجلس به تصویب رسید، اجرای حکم اعدام منحصر به اشخاص خاصی خواهد شد که در این زمینه میتوان به قاچاقچیانی که به صورت مسلحانه و باندی اقدام به حمل و فروش مواد میکنند، اشاره کرد.
وی افزود: افرادی که امکانات و هزینه حمل و توزیع موادمخدر را در باندها فراهم کرده و از اطفال و نوجوانان زیر ۱۸ سال برای حمل و نقل موادمخدر استفاده میکنند به اعدام محکوم خواهند شد.
کاظمی با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از نوجوانان و جوانان ما در ایران به دام اعتیاد افتادهاند، اظهار کرد: نهایت تلاش و حمایت خود را در مجلس در راستای اجرای موفقآمیز طرح کرامت انجام خواهیم داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: قرار گرفتن ایران به لحاظ جغرافیایی و به علت داشتن مرزهای طولانی با کشور افغانستان به عنوان بزرگترین تولیدکننده موادمخدر، سبب شده یکی از مشغلهها و دغدغههای فکری و عملی مسئولان طی سالهای اخبر به مقوله مبارزه با موادمخدر منحصر شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جوانانی که امروز درگیر بحث پدیده شوم و خانمانسوز موادمخدر هستند به طور قطع نمیتوانند در جبهههای دفاع از نظام و ارزشهای دینی و اعتقادی خود، موفق عمل کنند، ادامه داد: استکبار جهانی برای این امر برنامهریزی داشته و هزینه کرده است.
کاظمی یادآور شد: در آخرین مصوبه مجمع تشخیص مصلت نظام، اعتیاد را جرم ندانسته بلکه بیماری تشخیص داده بنابراین به این نتیجه رسیدهاند که برای مقابله با این بیماری تنها مقابله نیروی انتظامی کافی نیست و باید همه دستگاهها و ارگانها پای کار بیایند و به همین علت طرح ملی کرامت مطرح شد و مسئولان اجرای آن را نیز برعهده نهاد مردم و پای کار سپاه و بسیج سپردند که انصافا خوب و شایسته عمل کرده است.