انتظار می رود وزیر کشور با انتصاب چند استاندار زن، هم گامی در مسیر جبران نبود وزیر زن در کابینه بردارد هم به استاندار تهران و دیگر استانداران، مسیر انتصاب زنان در سمت های بالا را نشان دهد.

به گزارش جماران؛ رضا غبیشاوی در عصر ایران نوشت:

استاندار تهران گفته است که برای تعیین فرماندار زن، تنها به یک خانم رسیده بود که روند معرفی او نیز با مشکل مواجه شد.

 

 حسین هاشمی استاندار تهران در مصاحبه با ایسنا با اشاره به ناکامی رئیس جمهور در معرفی وزیر زن گفته است: « من هم تلاش کردم فرماندار زن انتخاب کنم و حتی یک نفر را هم کاندیدا کردم ولی به دلایلی موفق نشدم. اگر شرایط فراهم شود تردید نکنید که الان هم فرماندار زن انتخاب می‌کنم.»

 

حال این سؤال مطرح می شود: آیا پذیرفتنی است در استان تهران به عنوان پرجمعیت ترین و مهمترین استان ایران و با حضور نخبگان و افراد کاردانی از سایر مناطق ایران، آقای استاندار نتوانسته چند فرماندار زن پیدا کند؟

 

استان تهران 12.5 میلیون نفر و پایتخت خود به تنهایی 8.5 میلیون نفر جمعیت دارد. 
به این معنی که استان تهران میزبان یک ششم جمعیت ایران است؛ جمعیتی با شاخص های نسبتاً بهتر آموزشی و توسعه ای. آیا در میان یک ششم جمعیت ایران، آقای استاندار نتوانسته چند زن برای فرمانداری  بیابد؟!
 
به نظر می رسد سخن آقای استاندار نادرست است و باید از او خواست چشمهایش را باز کند در این صورت قطعا به نتیجه خواهد رسید. اگر واقعا اینگونه است دیگر استان ها چه باید بگویند.
 
علاوه بر این به صراحت و شفافیت اعلام کند چه مشکل و مانعی در برابر معرفی فرماندار زن وجود دارد؟  

 

البته انتظار می رود وزیر کشور با انتصاب چند استاندار زن، هم گامی در مسیر جبران نبود وزیر زن در کابینه بردارد هم به استاندار تهران و دیگر استانداران، مسیر انتصاب زنان در سمت های بالا را نشان دهد.

 

زنان نیمی از جامعه هستند که با وجود همه موانع ریز و درشت و برخی بدبینی های مخرب، به مدرسه و دانشگاه می روند تجربه می آموزند و حق دارند از فرصت برابر در زمینه تصدی سمت های مدیریتی بالا و پایین برخوردار شوند. این حق آنهاست که قانون نیز آن را تضمین کرده و هیچ کسی حق ندارد مانع از آن شود.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.