وزیر ارتباطات با تاکید بر این که تلگرام تکذیب کرده که دولت ایران برای دخالت، تقاضای انتقال سرورها را داشته است، بیان کرد: هیچ کس انتقال سرورها برای قرار گرفتن سی دی ان در آنها در جهت انتقال اطلاعات کانال‌های پرظرفیت را تکذیب نکرده است.

 

به گزارش جماران، محمود واعظی امروز در حاشیه رونمایی از فاز اول دولت الکترونیک و دولت همراه، گفت: هر کسی از سرور برداشتی دارد؛ این که اینجا گفتند تلگرام سرورهای خود را به ایران منتقل کرده که ایران بتواند آن را فیلتر کند و به اطلاعات آن دسترسی داشته باشد و دخالت کند، به درستی توسط مدیرعامل تلگرام تکذیب شده است، اما آن چیزی که ما به آن اشاره کردیم، براساس توافق انجام می‌شود و آن این است که سرورها به ایران منتقل شده برای این که سی دی ان در آن قرار بگیرد تا کانال‌های پرظرفیت و مصرف به جای این که به خارج برود و برگردد، در همین داخل با سرعت و کیفیت بالا اطلاعات را منتقل کند و هیچ کس این موضوع را تکذیب نکرده است.

 

واعظی همچنین در حاشیه افتتاح مرکز داده شماره یک دولت گفت: در یازده شهریور ماه 93 ، نقشه راه دولت الکترونیک توسط رئیس جمهور به ما ابلاغ شد. براساس آن  دو نهاد رسمی کشور یعنی شورای عالی اداری و شورای عالی فناوری اطلاعات هر کدام تلاش هایی بر اساس نقشه راه انجام دادند و نتیجه آن این بود که آنچه مربوط به ساختار اداری کشور بود توسط سازمان امور استخدامی کشوری و شورای عالی اداری انجام شود و آنچه که مربوط به زیرساخت و  خدمات مختلفی که باید روی شبکه قرار می گرفت توسط شورای عالی فناوری اطلاعات انجام گیرد  که یکی از بازوهای آن شامل سازمان فناوری اطلاعات و وزارت اقتصاد و دارایی بود که براین اساس در وزارت اقتصاد و دارایی این وزارتخانه، دبیرخانه ای تاسیس شد که همه مجوزهایی که در کشور برای تسهیل در کسب و کار ها وجود دارد را ساماندهی کند.

 وی با اشاره به اینکه حدود 35 ماه است فعالیت در این زمینه انجام شده است؛ ادامه داد: اگر امروز دولت الکترونیک افتتاح می شود مجموعه ای از دستگاههای دولتی دخیل هستند.

وزیر ارتباطات اظهار کرد:  تلاش های انجام شده موجب شد بتوانیم امروز در افتتاح دولت الکترونیک،  با حضور 51 دستگاه 440 خدمت را  بهره برداری کنیم.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیکی شروعی برای ادامه همکاری های بین دستگاهی در جهت ارایه خدمت به مردم  است افزود: اکنون زیرساختها آماده شده و مرکز داده دولت نشان می دهد که فعالیتهای متنوعی در دیتا سنترهای مختلف و مراکز پایشی ما چگونه 24 ساعته فعالیت می کنند و تمام هفته رصد می شوند.

وی ابراز امیدواری کرد: در افتتاح فاز دوم دولت الکترونیک در دهه فجر امسال، بتوانیم تعداد دستگاه ها و خدمات را بیشتر کنیم.

به گفته واعظی افتتاح دولت الکترونیک موجب می شود مردم از سردرگمی و گرفتن تاییدیه و کپی شناسنامه و عکس رها شوند و  امروز با اتصال 51 دستگاهی که به این شبکه متصل هستند  از جعل و فساد جلوگیری می شود و دولت را به شفاف سازی  نزدیک می کند.

واعظی ادامه داد: انشاء الله بر اساس این ابزارها،  دولت الکترونیک شروعی باشد برای کوچک شدن دولت و اینکه دولت چابکی داشته باشیم که 24 ساعته به مردم خدمت ارایه دهد.

 وی با ارایه مثال هایی به فعالیت دولت الکترونیکی به مردم اشاره کرد و گفت:‌ برای مثال وزارت اقتصاد و دارایی در این سیستم قرار می گیرد تا با شناسایی نیازهای بنگاههای تجاری و دستگاه های دولتی،  ساماندهی مجوزها را انجام دهد؛ همچنین پست جمهوری اسلامی ایران که براین اساس هر کدام از بانکها و دستگاه های مختلف، کدپستی و نشانی را با اسم شناسایی می کنند؛ از سویی دیگر   در ثبت احوال دیگر لازم نباشد  مردم برای اطلاعات مختلف، مراجعه کنند.

 وی ادامه داد: در بخش سلامت همه مردم پرونده سلامت خواهند داشت که در دولت الکترونیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات ق عملیاتی می شود در زمینه خدمات بیمه و خدمت دفترچه بیمه و  ارتباط مستقیم  بین بیمه گر و بیمه گذار نیز ،دولت الکترونیک ارایه خدمت می کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.