تاکنون 30 تفاهمنامه با دانشگاههای معتبر دنیا امضا کردهایم و 27 دفتر به نام "یوسرن" نامگذاری شده است.
موسس یوسرن با بیان اینکه توانستیم 3 گرنت از ستاد نانو، چشمپزشکی و مرکز پژوهشی دانشجویی جذب کنیم، گفت: تاکنون 30 تفاهمنامه با دانشگاههای معتبر دنیا امضا کردهایم و 27 دفتر به نام "یوسرن" نامگذاری شده است.
به گزارش جماران، دکتر نیما رضایی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی "یوسرن" یک سال و نیم پیش و با هدف علم بدون مرز تشکیل شد.
این دانشمند یک درصد برتر جهان افزود: در واقع ما به دنبال این هستیم که بتوانیم در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بدون توجه به مرزهای جغرافیایی، فعالیت در علوم مختلف را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم و از طرفی بتوانیم ارتباط بهتری بین محققان پیشکسوت و جوان برقرار کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 240 نفر از دانشمندان یک درصد برتر دنیا شامل 13 نفر دارنده جایزه "نوبل" و "آبل" با عنوان بُعد مشاورین، با این شبکه جهانی مشارکت میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیش از 5 هزار نفر از 65 کشور از علوم مختلف عضو این شبکه هستند. همچنین حدود 60 گروه آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی در علوم مختلف در این شبکه تشکیل شده است.
دکتر رضایی با اشاره به برخی از فعالیتهای این شبکه، اظهار کرد: 30 تفاهمنامه با دانشگاههای معتبر دنیا امضا کردهایم و 27 دفتر نیز به نام "یوسرن" در شهرهای مختلف ایران و کشورهای فرانسه، آلمان، آمریکا، تاجیکستان و اوکراین نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه نخستین کنگره جهانی آموزش و پژوهش یوسرن را با حمایت کمیسیون ملی یونسکو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 18 تا 20 آبان 95 (8 تا 10 نوامبر 2017) در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کردیم، گفت: امسال دومین همایش یوسرن در کشور اوکراین به میزبانی 5 دانشگاه این کشور برگزار خواهد شد.
رئیس شبکه یوسرن ادامه داد: خوشبختانه 5500 نفر برای جایزه "یوسرن" نامزد شدند که در دو نوبت داوری شده و به لیست 10 نفره در 5 گروه رسیدیم که داوری برای معرفی نفرات برتر همچنان در حال انجام است.
رضایی گفت: این کنگره سال آینده در کشور ایتالیا و پس از آن در اسلونی و مجدد در ایران برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نقص ایمنی در کشور همچنین با بیان اینکه تاکنون بیش از 200 مقاله با افیلیشن یوسرن در علوم مختلف به چاپ رسیده است، گفت: با در نظر گرفتن شاخصهای پژوهشی و آموزشی کارگاههای مختلف برگزار میکنیم که افراد میتوانند با تعریف شاخص آموزشی درخت آموزشی برای خود تشکیل دهند. از طرفی قصد داریم که افراد با انجام فعالیتهای علمی و بینالمللی تحقیقاتی بتوانند این فعالیتها را به سرانجام برسانند.
وی همچنین اظهار کرد: شبکه یوسرن از طرق رایزنی با موسسات مختلف توانسته گرنتهای مختلفی را جذب کند که در این راستا میتوان به 10 گرنت 40 میلیون تومانی ستاد نانو، 10 گرنت 5 میلیون تومانی مرکز پژوهشی دانشجویی و گرنت 3 هزار دلاری در حوزه چشم پزشکی اشاره کرد.