متاسفانه در کشور ما بیشتر برنامهها درمان محور است و وقتی کار از کار گذشت؛ برنامههایی برای درمان آنها میدهیم، در حالی که نیازمند تدابیر ویژهای برای پیشگیری از این اتفاقات در جامعه هستیم.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده با تاکید براینکه بسیاری از آسیبهای اجتماعی رسانهای نمیشود و در لایههای زیرین جامعه وجود دارد، گفت: نگران بسیاری از کودکانی هستیم که در حال قربانی شدن هستند؛ بدون اینکه صدایی داشته باشند و این جای تاسف دارد.
شهیندخت مولاوردی معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده در واکنش به قتل آتنا و تجاوز به کیمیا و دختربچه دیگری در دروازه غار و در پاسخ به این سوال که این دختران خردسال، زنان و مادران آینده جامعه هستند، چه برنامهای برای حمایت از این دختران آسیب دیده دارید، گفت: روز گذشته با کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس جلسهای در خصوص لایحه حمایت از حقوق کودکان داشتیم و طی صحبتهایی با اعضای این کمیسیون بنا شد، این لایحه در دستور کار قرار بگیرد و امیدواریم هر چه زودتر تصویب و اجرایی شود.
او با بیان اینکه اگرچه شرط بودن یک قانون در حمایت از کودکان لازم است، اما اجرایی نیست، گفت: متاسفانه در کشور ما بیشتر برنامهها درمان محور است و وقتی کار از کار گذشت؛ برنامههایی برای درمان آنها میدهیم، در حالی که نیازمند تدابیر ویژهای برای پیشگیری از این اتفاقات در جامعه هستیم.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: هر یک از دستگاهها، جامعه مدنی، رسانهها، آموزش و پرورش، مساجد و منابر سهم مشخص و موثری در پیشگیری از این وقایع دارند تا از همان اعوان کودکی آموزشها را در اختیار کودک قرار دهند تا در او نهادینه شود.
مولاوردی با تاکید براینکه بسیاری از این آسیبها رسانهای نمیشود و در لایههای زیرین جامعه وجود دارد، تصریح کرد: ما نگران بسیاری از کودکانی هستیم که در حال قربانی شدن هستند؛ بدون اینکه صدایی داشته باشند و این جای تاسف دارد.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: همانطور که گفتم مجموعه دستگاهها در این میان نقش دارند، البته جای یک برنامه جامعی که بتواند همه را پوشش داده و تقسیم کار کند؛ خالی است.
او با بیان اینکه ادعای ریشهکن کردن این آسیبها بلندپروازانه است، ادامه داد: در شورای اجتماعی کشور سند سلامت اجتماعی کشور را برای سال 96 در دستور کار داریم، همچنین سند بهداشت و سلامت روان در دستور کار وزارت بهداشت است، اگر این اسناد به تصویب برسد؛ میتوانیم امیدوار باشیم در اجرای این اسناد برنامههای مشخصی را در بحث پیشگیری و بازدارندگی از این آسیبها داشته باشیم و بتوانیم آن را به حداقل برسانیم.