یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: اینکه ما بخواهیم هر نقدی را به مناظره سال 88 نسبت دهیم اصلا کار درستی نیست. نباید هر نقد درست و غلطی را به احمدی نژاد ربط بدهیم.
او ادامه داد: من قبول ندارم که قالیباف در حال زنده کردن پوپولیسم و احمدی نژادیسم است. مناظره های سال 88 با حضور احمدی نژاد فضای دیگری داشت. او در آن مناظره ها بحث های شخصی را مطرح کرد و عکس همسر آقای موسوی را نشان داد. اینکه ما بخواهیم هر نقدی را به مناظره سال 88 نسبت دهیم اصلا کار درستی نیست. نباید هر نقادی درست و غلطی را به احمدی نژاد ربط بدهیم. احمدی نژاد نقادی عملکرد دولت نمی کرد و تمام مسائلی که مطرح می کرد شخصی بود. او می خواست رودرروی نظام قرار بگیرد اما در مناظره ها و تبلیغات کاندیداها در انتخابات امسال چنین روشی را ندیده ایم.
ناصر ایمانی، گفت: مناظره های تلویزیونی باید از آن شکل غربی که در انتخابات اخیر آمریکا هم شاهد آن بودیم، خارج شود. به نظر من مناظره اول نامزدهای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری مثل انتخابات آمریکا بیشتر صحنه ای برای تحریک عواطف و احساسات مردم بود.
وی تصریح کرد: درست است که این تحریک عواطف می تواند برای یک کاندیدا رای آوری داشته باشد اما به دو قطبی شدن فضای انتخاباتی و عاطفی شدن قبل و بعد از رای گیری کمک می کند. نامزدها اگر می خواهند از نامزدهای دیگر نقد کنند باید نسبت به یکدیگر منطقی باشند. یکی از عواملی که فضای انتخابات را دو قطبی می کند جناحی کردن مناظرهها است. اگر کاندیدایی بگوید که جناح شما در گذشته چنین و چنان کرده است، بحث صف کشی به میان می آید. بنابراین بهتر است نامزدها به عملکرد یکدیگر نقد کنند نه اینکه علیه هم صف جناحی تشکیل دهند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه نامزدها باید عمق کارشناسی نقادی خود را بالا ببرند، گفت: نقادی بهتر است مبتنی با آمار و ارقام بوده و ارائه آمار نباید تنها برای منکوب کردن طرف مقابل باشد.
ایمانی ادامه داد: ممکن است که در بین اصولگرایان اولویت هایی وجود داشته باشد ولی طبعا تصمیم همه اصولگرایان ماندن یکی از آقایان قالیباف و رئیسی در صحنه است. در مجموع اصولگرایان عملکرد قالیباف را در مناظره و تبلیغات انتخاباتی قابل قبول می دانند.
او گفت: آقایان میرسلیم و هاشمی طبا می دانند که نمی توانند رای مردم را داشته باشند بنابراین سعی می کنند منطقی تر و عاقلانه تر به مباحث مختلف ورود پیدا کنند.