مهدی کلهر در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه های خود برای ریاست جمهوری پرداخت.

به گزارش جماران، مهدی کلهر در ابتدای این نشست با اشاره به پدیده چسبندگی قیمت‌ها در اقتصاد که بیانگر بالا رفتن قیمت کالاها بعد از گران شدن ارز و ثابت ماندن قیمت‌ آن‌ها بعد از پایین آمدن قیمت ارز است ، اظهار کرد: این اتفاق در سیاست نیز رخ می‌دهد که مایلم اصطلاح چسبندگی سیاسی را به آن بدهم. برخی مسئولین ما بعد از اینکه دوره مسئولیت‌شان تمام می‌شود کماکان خود را در آن موقعیت قبلی فرض می‌کنند و فرضا خودشان را وزیر یا رئیس جمهور می‌دانند.

وی با بیان اینکه این عارضه در سیاست ما بعد از بنی صدر به وجود آمد که هنوز فکر می‌کند رئیس جمهور کشور است، گفت: برای این عارضه باید یک تدبیری اندیشیده شود. این عارضه در کشورهای دیگر کنترل شده است و مثلا رئیس جمهور سابق طبق پروتکول مشاور رئیس جمهور فعلی می‌شود یا مثلا کماکان می‌تواند از برخی مزایای موقعیت قبلی خود مانند بلیط فرست‌کلاس هواپیما یا کنسرت‌ها برخوردار باشد.

وی گفت: دقیقا به همین خاطر است که بسیاری از مفاسد اقتصادی به وجود می‌آید؛ چرا که فرد مورد نظر تصور می‌کند بعد از اینکه از موقعیت خود سقوط کرد. باید خلا قدرت سیاسی را با قدرت اقتصادی جبران کند و به همین خاطر اقدام به ثروت‌اندوزی برای خود می‌کند. در این راستا هرکسی توهم خودرهبر پنداری می‌گیرد و فکر می‌کند باید برای تصدی موقعیت قبلی خود قیام کند.

وی با بیان اینکه من هم احمدی‌نژاد را در دولت‌های نهم و دهم خادم مردم و قابل احترام می‌دانم گفت: ایشان خدمات بسیاری را برای مردم به ارمغان آورد. من بسیاری از اهداف ایشان را قبول دارم اما در رویکرد و روش با ایشان اختلاف دارم. برای مثال اقدام ایشان در خصوص توزیع عادلانه درآمد درست بود اما نباید عجولانه رفتار می‌کرد که باعث ایجاد تبعاتی در اقتصاد کشور شود.

مشاور سابق رسانه‌ای احمدی‌نژاد در دولت دهم با تاکید بر تخصص گرایی در اداره امور گفت: تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص به کار نمی‌آید. متخصصین و تکنوکرات‌های کشور اگر در سه‌ماهه اول جنگ نبودند کشور زمین‌گیر می‌شد. از سویی عده‌ای دیگر چون تخصص نداشتند احساس می‌کردند باید تعهد داشته باشند در حالی که از عهده امور ساده هم برنمی آمدند.

وی با بیان اینکه اکثر مشکلات ما مشکلات فرهنگی هستند، گفت: در صدر مسائل کشور مسئله فرهنگی و در صدر مسائل فرهنگی پدیده دروغگویی را مانع رشد و توسعه کشور می‌دانم؛ چرا که برای انجام هر اقدامی باید در ابتدا آمار واقعی و درستی از مشکلات دریافت کرد که اگر این اطلاعات درست نباشد، برنامه ریزی برای حل این مسائل نیز غیرممکن می‌شود که دولت من اگر انتخاب شود با تاکید بر این مسائل فرهنگی سعی می‌کند با این عارضه نیز مقابله کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.