امن‌ترین کشور جهان ۲۰۲ ساله شد؛ کشوری که در آن اگر شخصی سه بار در امتحان گواهینامه رانندگی رد شود، باید یک جلسه به روانشناس مراجعه کند!

به گزارش جماران، در قرن پانزدهم میلادی، سوئیس، یکی از کشورهای قدرت‏مند اروپا بود، اما به تدریج قدرت خود را از دست داد. در هجدهم مارس ۱۸۱۵ میلادی پس از آن که ۹ کانتونِ دیگر که آخرین آن‏ها «ژنو» بود، به کنفدراسیون سوئیس پیوستند، کنفرانس پاریس که پس از شکست ناپلئون، در فرانسه تشکیل شده بود، به سوئیس بی‏‌طرفی همیشگی اعطا کرد.

با پیوستن ایالت ژنو به سوئیس در هجدهم مارس ۱۸۱۵ میلادی، این کشور به شکل کنونی درآمد. سوئیس تا پیش از آن به صورت کنفدراسیون اداره می‌‏شد ولی در دو قرن اخیر حکومت آن فدرالی است. سوئیس از ۲۵ ایالت (کانتون) تشکیل شده است.

سوئیس را امن‌ترین کشور جهان می‌دانند و این کشور تاکنون، حتی در دو جنگ جهانی نیز، بی‏‌طرفی خود را حفظ کرده است.

البته در سال‌های اخیر این کشور با تهدیدات نرم‌افزاری در حوزه امنیت اطلاعات مواجه بوده است و به دلیل گوناگونی رو به افزایش نژادی، قومی، فرهنگی و زبانی، کشور سوئیس برای حفظ قدرت اقتصادی خود در درجه اول نیاز به نظم و آشتی درونی دارد. لذا سرمایه‌گذاری مالی، فنی، آموزشی و فیزیکی ویژه‌ای در دهه اخیر در زمینه مدیریت اطلاعاتی انجام داده و می‌دهد.

از نکات جالب درباره سوئیس اینکه اگر شخصی سه بار در امتحان گواهینامه رانندگی رد شود، باید یک جلسه به روانشناس مراجعه کند تا علت واکاوی شود.

همچنین در این کشور، به ازای هر یکصد هزار شهروند، ۲۱۶ افسر پلیس وجود دارد که نشان از پایین‌بودن نرخ وقوع جرم و جنایت در امن‌ترین کشور جهان است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.