احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز شنبه سوم شهریور با حضور در ستاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارکنان این وزارتخانه دیدار و از نزدیک در جریان روند فعالیت فعلی این مجموعه قرار گرفت. میدری با حضور در طبقات مختلف، در دیدار چهره به چهره با کارکنان این وزارتخانه، ضمن تبریک روز کارمند در جریان امور رفاهی و موضوعات اداری کارکنان قرار گرفت.

به گزارش جماران؛ احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در ابتدای ورود به ساختمان مرکزی این وزارتخانه در خیابان آزادی، به مقام شهید گمنام این وزارتخانه ادای احترام کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز شنبه سوم شهریور با حضور در ستاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارکنان این وزارتخانه دیدار و از نزدیک در جریان روند فعالیت فعلی این مجموعه قرار گرفت. 

احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در ابتدای ورود به ساختمان مرکزی این وزارتخانه در خیابان آزادی، به مقام شهید گمنام این وزارتخانه ادای احترام کرد. 

وی سپس با حضور در طبقات مختلف، در دیدار چهره به چهره با کارکنان این وزارتخانه، ضمن تبریک روز کارمند در جریان امور رفاهی و موضوعات اداری کارکنان قرار گرفت. 

نشست و گفتوگوی صمیمانه با صولت مرتضوی (وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی) و تبادل نظر درباره وضعیت فعلی این وزارتخانه از دیگر برنامه‌های میدری بود. 

«احمد میدری» چهارشنبه ۳۱ مرداد توانست با کسب اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی و با ۱۹۱ رای موافق به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کابینه دولت چهاردهم انتخاب شود. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از اخذ رأی اعتماد از مجلس و ادای احترام به مقام شهدای گمنام مجلس، از مرکز بهزیستی دختران باغ بهشت امام رضا (ع) بازدید کرد. 

احمد میدری (متولد ۱۳۴۲ در آبادان) دارای دکترای تخصصی اقتصاد و کارشناسی ارشد توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی از دانشگاه تهران است. 

میدری سابقه تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه شهید چمران اهواز را نیز دارد. از سوابق اجرایی و پژوهشی «احمد میدری» می‌توان به معاون وزیر کار در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره ششم، مشاور قائم مقام وزیر اقتصاد (از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴)، عضو هیئت مدیره بیمه دانا (از خرداد ۱۳۸۴ تا تیر ۱۳۸۶)، عضو ناظر شورای برنامه‌ریزی استان خوزستان در دوره نمایندگی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی، پژوهشگر مرکز تحقیقات استراتژیک (از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۲) و پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی (از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶) اشاره کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.