دیروز شهردار تهران در اینباره گفت: «بنا نیست که خانه اندیشمندان بسته شود بلکه یک روال حقوقی دارد که باید طی شود؛ درواقع بنا بر این بود که بهخود این دوستان هم سرویس داده شود که این مسئله به اطلاع آنها هم رسیده بود. انشاءالله آنجا «خانه اندیشمندان علوم انسانی ایران» راه میافتد.
به گزارش جماران؛ روزنامه همشهری نوشت: تابلوی خانه اندیشمندان علوم انسانی همچنان در کنار در ورودی ساختمان بوستان ورشو در خیابان نجاتاللهی دیده میشود. در هفتههای گذشته بحثهای زیادی درباره فعالیت این انجمن فرهنگی در ساختمان فعلی مطرح شد. مأموران شهرداری برای بازپسگیری ساختمان مراجعه کردند و این کار در رسانههای مختلف و در فضای مجازی باعث واکنشهای زیادی شد. در نهایت تصمیم بر این گرفته شد که خانه اندیشمندان علوم انسانی بهعنوان یک تشکل مستقل فرهنگی در بخشی از ساختمان که اکنون نیز در اختیار دارد، بهکار خود ادامه دهد و فضای باقیمانده و بدون استفاده ساختمان به دیگر گروهها داده شود. با این حال بحث در اینباره همچنان در محافل فرهنگی پایتخت ادامه پیدا کرده است.
اما اصل ماجرا چیست؟
دیروز شهردار تهران در اینباره گفت: «بنا نیست که خانه اندیشمندان بسته شود بلکه یک روال حقوقی دارد که باید طی شود؛ درواقع بنا بر این بود که بهخود این دوستان هم سرویس داده شود که این مسئله به اطلاع آنها هم رسیده بود. انشاءالله آنجا «خانه اندیشمندان علوم انسانی ایران» راه میافتد که بخشی از آنها همین دوستان فعلی هستند که اگر علاقه داشته باشند ما هم به آنها خدمت میکنیم و هیچ منعی برای کسی نداریم.» علیرضا زاکانی افزود: «میخواهیم فضاها را به سمت فضای اشتراکی پیش ببریم؛ اگر قبلا فضایی داشتیم که دست گروهی خاص بود الان باید فضایی به گونهای باشد که در کنار آن گروه خاص یا هر گروه دیگری(مثل فضاهای اشتراکیای که در حوزه فناوری کار میکنند) افراد دیگری هم بتوانند از آن فضا استفاده و همه با هم کار کنند و شهرداری به ارائه خدمت به آنها بپردازد.» شهردار تهران تصریح کرد: «تعجب کردم وقتی اظهارنظر برخیها را در مورد این موضوع دیدم. سالهای قبل مشکل حقوقی در مسیر واگذاری پیش آمده بود که موضوع حقوقی آن دنبال میشود اما خانه اندیشمندان بسته نشده و قرار هم نیست بسته شود بلکه قرار است گسترش یابد.»