تحریم های سازمان ملل متحد سالانه منجر به کاهش دو درصدی رشد در کشورهای هدف می شود. طی ده سال، این معادل افت 25 درصدی در تولید سرانه اقتصادی است. تحریم های یکجانبه آمریکا منجر به کاهش سالانه رشد تقریبا یک درصدی می شود. در بلندمدت، این معادل 13 درصد کاهش تولید سرانه اقتصادی است.

به گزارش جماران؛ دی ولت در گزارشی آورده است: بر اساس یک مطالعه، تحریم‌های اقتصادی آسیب زیادی به‌ویژه برای جمعیت فقیرتر در کشورهای هدف وارد می‌کند. همانطور که موسسه تحقیقات اقتصادی لایبنیتز (آیفو) روز سه شنبه در تحقیقات خود اعلام کرد، تحریم های سازمان ملل متحد سالانه منجر به کاهش دو درصدی رشد در کشورهای هدف می شود.

طی ده سال، این معادل افت 25 درصدی در تولید سرانه اقتصادی است. تحریم های یکجانبه آمریکا منجر به کاهش سالانه رشد تقریبا یک درصدی می شود. در بلندمدت، این معادل 13 درصد کاهش تولید سرانه اقتصادی است.

فلوریان نویمایر، رئیس گروه تحقیقاتی آیفو در زمینه سیاست‌های مالیاتی و مالی، گفت: «تحریم‌های اقتصادی به طور منظم به بخشی از جمعیت کشورهای تحریم‌شده که در فقر یا نزدیک به آن زندگی می‌کنند، بیشترین ضربه را می‌زند. این در درجه اول در مورد تحریم های آمریکا در گذشته صدق می کند. به عنوان مثال، مطالعات نشان داده که تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در سال 2012 عمدتاً بر جمعیت جوان و بی‌سواد مناطق روستایی تأثیر گذاشته است.

این مطالعه بر اساس ارزیابی های 160 کشور انجام شده است. از این تعداد، 67 کشور بین سال های 1976 تا 2012 تحت تاثیر تحریم های اقتصادی قرار گرفتند. نویمایر می گوید: «در گذشته، تحریم ها بیشتر بر اقتصادهای کوچکتر اعمال می شد. بنابراین نمی‌توانیم از تحلیل‌ها نتیجه بگیریم که تحریم‌های کنونی چگونه بر اقتصاد بزرگی مانند روسیه تأثیر می‌گذارد.» 

در کشورهای فقیرتر، تحریم ها همچنین منجر به کاهش امید به زندگی در میان جمعیت می شود. چنین اقداماتی از سوی سازمان ملل، امید به زندگی مردم را به طور متوسط بین 1.2 تا 1.4 سال کاهش می دهد. در صورت اعمال تحریم ها از سوی آمریکا، امید به زندگی تقریبا 0.5 سال کاهش می یابد. نویمایر گفت: تفاوت بین امید به زندگی مردان و زنان نیز نشان می دهد که زنان بیشتر تحت تاثیر اعمال تحریم ها قرار می گیرند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.