حسین زمان بر اثر بیماری سرطان درگذشت، خبر تلخی که اول صبح روز پنج شنبه 21 اردیبهشت با آن شروع شد. حسین زمان زندگی عجیب و غریبی داشت او تحصیل کرده رشته‌های فنی مهندسی بود اما دلیل شهرت او خوانندگی در موسیقی پاپ بود.

به گزارش جماران؛ به نقل از عصرایران، حسین زمان خواننده معروف پاپ درگذشت. این موضوع را فرزندش در توییتر اعلام کرد. 

ابوذر زمان تویییت کرد: «بابام رفت، بابام برای همیشه رفت.»

درگذشت حسین زمان به دنبال بیماری سخت کبد روی داد.

حسین زمان یکی از خوانندگان مطرح دهه 70 بود که بعد 17 سال ممنوعیت اجرای برنامه، در سال 98 اولین کنسرت خود را در تهران برگزار کرد. این برنامه در سالن همایش های میلاد و با حضور ارکستر 30 نفره اجرا  و با استقبال خوب علاقمندان روبه رو شد.

 

حسین زمان (12)

 

حسین زمان، ترانه ها و کاست های او بخشی از نوستالژی دهه 70 است.

این هنرمند موسیقی در مصاحبه ای با روزنامه شهروند در سال 98 گفته بود:" تن به هنر سفارشی و فرمایشی ندادم... زمان آقای احمدی‌نژاد رفتم ارشاد ببینم چه می‌گویند که گفتند از بالا دستور داده شده به من مجوز ندهند. هر چه پرسیدم بالا یعنی کجا؛ توضیحی ندادند ... من عاشق ایرانم و دل‌کندن از ایران همیشه برایم سخت و عذاب‌آور بوده است‌. تلاش کرده‌ام تا حقم را بگیرم و با حضور در وطنم به فعالیت‌های هنری‌ام بپردازم. خیلی سخت بوده و خیلی ضربه خورده‌ام. سال‌های زیادی را از دست داده‌ام ولی پشیمان نیستم؛ چرا که تن به هنر سفارشی و فرمایشی ندادم. من هنرم را نفروختم و برای حفظ موقعیتم مقابل هیچ‌کس سر خم نکردم و از این بابت راضی‌ام".

او متولد 1338 در تهران است و سرانجام در 63 سالگی به دلیل بیماری سخت کبد از دنیا رفت. 

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، حسین زمان پس از اتمام تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶، به دانشگاه راه یافت و در رشتهٔ مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت. 

او که مبارزات سیاسی‌اش را از شانزده سالگی در دبیرستان و با پخش اعلامیه‌ها و نوشتن مقالات سیاسی آغاز کرده بود. پس از دو ترم تحصیل توسط ساواک دستگیر شده و از دانشگاه اخراج شد. پس از آن برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز جنگ ایران و عراق در آنجا بود. با آغاز جنگ علی‌رغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمه‌کاره رها کرد.

 

سپس راهی جبهه شد و در طول هشت سال جنگ هم‌زمان با ادامهٔ تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات ادامه داد. وی برای مدتی فرمانده معاونت مخابرات نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بود.

در طی بیست سال گذشته به تدریس در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و نیز پژوهش در زمینه‌های الکترونیک، مخابرات و رایانه مشغول بوده‌است. دارای دو فرزند می‌باشد و از سال ۱۳۸۱ در جزیرهٔ کیش زندگی می‌کند. وی معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف پردیس کیش بود. او از خوانندگان مطرح سبک پاپ در ایران است.

 

 

 

وی با حزب اصلاح طلب "جبهه مشارکت" رابطه نزدیکی داشت و در برنامه‌ها و همایش‌های این حزب اصلاح طلب حضور داشته‌ است که از جمله آن می‌توان به اجرا و قرائت دعای کمیل در مراسم دعا برای سلامتی _ و نیز ابراز همدردی و همبستگی با _ سعید حجاریان (عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت) در محوطه بیمارستان سینا و خیابان‌های اطراف آن در شامگاه روز ترور حجاریان، اشاره نمود.

حسین زمان پس از ۱۷ سال دوری اجباری از صحنهٔ موسیقی رسمی ایران، روز پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۸ در ۲ نوبت، در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران به اجرای برنامه پرداخت. در اجرای این کنسرت که با عنوان «به تو می‌رسم دوباره» برگزار شد، بیش از ۳۰ نوازنده به رهبری ارکستر صابر جعفری حسین زمان را همراهی کردند.

 

حسین زمان (10)

 

 

حسین زمان (7)

 

آلبوم‌ها

    شب دلتنگی (۱۳۷۶)

    فصل آشنایی (مشترک با قاسم افشار، خشایار اعتمادی و علیرضا عصار) (۱۳۷۷)

    گلایه (خوانندگان مشترک) (انتشارات شرکت صوتی تصویری سروش)

    قصهٔ شب (۱۳۷۸)

    شاپرک (۱۳۷۹)

    مشق عشق (۱۳۸۰)

    قصه نگفته (۱۳۸۵)

    قرار عاشقی (۱۳۸۸)

 

حسین زمان (8)

 

حسین زمان (9)

 

تک آهنگ‌ها

    فراق

    وصل هجران

    غم پنهان

    آئین همدردی

    خورشید خونه

    تو نباشی (۱۳۹۲)

    دخترکم کجاست (۱۳۹۳)

    حصر آغوش (۱۳۹۴)

    برادر جان (۱۳۹۹)

 

کنسرت حسین زمان شامگاه پنجشنبه ۳ مرداد، به رهبری صابر جعفری بعد از ۱۷ سال، در دو نوبت در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد

 

حسین زمان (14)

 

حسین زمان (13)

 

حسین زمان (6)

 

حسین زمان (5)

 

حسین زمان (4)

 

حسین زمان (3)

 

حسین زمان (2)

 

حسین زمان (1)

 

 

حسین زمان در 10 سالگی
حسین زمان در 10 سالگی

 

 

حسین زمان در 18 سالگی - رامسر
حسین زمان در 18 سالگی - رامسر

 

حسین زمان در 17 سالگی - رامسر
حسین زمان در 17 سالگی - رامسر

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.