متأسفانه نمایندگان به جای معیشت به دنبال بحثهای سیاسی رفتهاند و الان هم طرح اصلاح قوانین سه انتخابات شوراهای شهر و روستا، مجلس و ریاست جمهوری در کمیسیون شوراها مطرح است.
به گزارش جماران، محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و بافق در گفتوگو با «ایران»، درخصوص اقدامات مجلس در 100 روزه آغاز به کارش گفت: مجلس به غیر از شکلگیری خود و چیدن ساختارهایش همچون تشکیل کمیسیونها، انتخاب نظار برای شوراها و کمیتههای مختلف، شاید تنها دو کار مثبت انجام داده باشد. یکی اینکه مالیات بر خانههای خالی را تصویب کرد و دوم هم، سهم شرکتها در شورای بورس را افزایش داده است.
او ادامه داد: یک سری مصوباتی هم که قبلاً با ایراد شورای نگهبان روبهرو شده بود به مجلس برگشت و تأیید شد. این نماینده مستقل در پاسخ به این سؤال که مجلس با شعار حل مشکلات معیشتی مردم روی کار آمده و برای تحقق آن چه کرده، گفت: مجلس برای مشکلات معیشتی هیچ کاری انجام نداده است.
صباغیان در پاسخ به این سؤال که چرا این مجلس به جای نظارت و تصویب قوانین مربوط به معیشت مردم بیشتر به فکر تغییر قوانین انتخاباتی است، گفت: متأسفانه نمایندگان به جای معیشت به دنبال بحثهای سیاسی رفتهاند و الان هم طرح اصلاح قوانین سه انتخابات شوراهای شهر و روستا، مجلس و ریاست جمهوری در کمیسیون شوراها مطرح است. او که خود عضو کمیسیون شوراهای مجلس است در پاسخ به انتقادات چند روز اخیر در مورد اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و بیشتر شدن نظارتها بر داوطلبان تنها به این جمله بسنده کرد که: مجلس هر وقت ضعیف شود، به نفع نظام و مردم نیست.
صباغیان پس از این گفتوگو به داخل صحن بازگشت و در تذکری شفاهی گفت: «سؤال من این است که مجلس یازدهم در این سه ماه برای معیشت مردم چه کرده است؟ ما به عنوان نماینده پاسخی نداریم که به مردم بدهیم. از رئیس جلسه میخواهم که جواب سؤال بنده را بدهند.»
امیرحسین قاضی زاده هاشمی که اداره این بخش از جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به صباغیان به نوعی انتقاد او را بجا دانست و گفت: «تورم و گرانی برای همه مردم آزاردهنده است. مجلس با توجه به مشکلات و منشأ آن که به سیاستهای اعمالی در حوزه پولی و بانکی باز میگردد وارد عمل شده است. کمیسیون اقتصادی مجلس در راستای اصلاح سیاستهای پولی حرکت میکند و ریاست مجلس نیز جلساتی با اقتصاددانان داشته و موضوع را در شورای عالی اقتصادی سران قوا هم دنبال میکند. اما اینکه واقعاً اثر روشن و مؤثری در زندگی مردم داشته باشد و یک کار قابل دفاعی اتفاق افتاده باشد نیست و حتماً کمیسیونهای تخصصی و اقتصادی باید ورود جدیتری کنند.»