عادل آذر با بیان اینکه در قضیه مدیران حقوق بگیر نجومی با آن همه سر و صدا تنها ۳۹۷ نفر شامل شدند، خاطرنشان کرد: هدایتگری یعنی مدیران دستگاههای اجرایی در حین تصمیم گیری و اجرا از کارشناسان دیوان محاسبات استانی بهره ببرند.
به گزارش جماران؛ رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی تشکیلاتی مانند دیوان محاسبات وجود نداشت، گفت: اینگونه نظارت با استقلال عمل همچون دیوان محاسبات تنها در چند کشور وجود دارد.
عادل آذر صبح امروز در یازدهمین جلسه شورای اداری استان هرمزگان، افزود: قبل از انقلاب اسلامی تشکیلاتی به مانند دیوان محاسبات وجود نداشت گرچه ادارهای تشریفاتی بود که قدرتی نداشت اما اینگونه نظارت با استقلال عمل همچون دیوان محاسبات تنها در چند کشور مانند فرانسه وجود دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه خوشبختانه در بخش اجرایی استانها کمترین مشکلات وجود دارد، اظهار کرد: موضوع آلومینیوم المهدی و مشکلاتش به سازمان خصوصی سازی بازمی گردد و ارتباطی با دستگاههای اجرایی استان هرمزگان نداشت.
وی با بیان اینکه استان هرمزگان یکی از استانهای پاک کشور در حوزه مدیران اجرایی است، عنوان کرد: موقعی که در دیوان محاسبات شروع به کار کردیم یک استراتژی مبنی بر نظارت مستمر مالی پیشگیرانه، هدایتگرانه و مقتدرانه برای آن ترسیم شد و تلاشمان پیاده سازی آن بر تمامی حسابگران بود.
آذر ادامه داد: این راهبرد سه عنصری در راستای بهبود خدمات رسانی به مردم است و مسیر توسعه تسریع یابد و هیچگاه نمیخواهیم نظارت مانع توسعه شود.
رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه در زمینه پیشگیری باید آموزش لازم برای مدیران اجرایی عملیاتی شود، خاطرنشان کرد: بسته آموزشی تهیه شده و استان به استان و دستگاه اجرایی به دستگاه اجرایی ارائه میشود
وی با بیان اینکه زمانی که برخی گزارشات ارائه میشود، شائبههای اشتباهی ایجاد میشود، اظهار کرد: باید گزارشات به صورت کامل و صحیح اطلاع رسانی شود و بسیاری از گزارشات به واسطه انحراف معیار شکل میگیرد.
آذر با بیان اینکه در ارزیابیها، بالای ۹۸ درصد مدیران پاک دست بوده و تنها اشکال در انحراف معیار و درک ناصحیح از قانون است، بیان کرد: اکثر مدیران انسانهای با شرف و دست پاکی هستند.
وی با بیان اینکه در قضیه مدیران حقوق بگیر نجومی با آن همه سر و صدا تنها ۳۹۷ نفر شامل شدند، خاطرنشان کرد: هدایتگری یعنی مدیران دستگاههای اجرایی در حین تصمیم گیری و اجرا از کارشناسان دیوان محاسبات استانی بهره ببرند.
رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه به دنبال رو کم کنی، پرونده سازی و مچ گیری نیستیم، بیان کرد: مدیران باید جسارت داشته باشند و دیوان محاسبات را یار خود بدانند و به هیچ وجه به دنبال ممانعت مدیران از تصمیم گیری نیستیم.
وی اضافه کرد: دغدغههایم در هرمزگان به این معنی نیست که مصادیقش در حال حاضر ساری و جاری است.