کرونا همراه با میزبانان خود شهر به شهر و روستا به روستا را در می نوردد و راهی برای توقف گسترش آن نیست جز اینکه کسی یا کسانی این ویروس را با خود حمل نکنند.

تا زمانیکه دارو یا واکسنی برای این ویروس پیدا می شود مطمئن ترین و آسان ترین راه برای توقف کرونا این است که تا آنجا که ممکن است هر کسی هر جا هست همانجا بماند و اجازه ندهد میزبانی برای گسترش روزافزون این ویروس باشد.

اما از آنجاییکه این کار عملا غیرممکن و بسیاری از سفرها اجتناب ناپذیر است لازم است کروناگردی از طریق پایش و کنترل مسافران مهار شود تا این ویروس مرموز نتواند راهی به شهرها و روستاهای مختلف باز کند.

بر این اساس مسوولان ارشد استان استان ایلام از جمله استاندار ایلام بارها از مردم خواسته اند به این استان سفر نکنند و اعلام کرده اند که مسافران مشکوک بدون هیچ ملاحظه ای ۱۴ روز قرنطینه می شوند و پایش و کنترل مسافران زمینی، هوایی و مرزی استان ایلام به طور مستمر انجام می شود.

مسوولان در روزهای اخیر با اتخاذ تصمیم های متعدد در راستای پیشگیری از شیوع گسترده بیماری در استان سعی در کنترل و مهار مبادی ورودی را دارند که یکی از این مصوبه ها کنترل و تست تمام مسافرانی است که از ورودی های پنجگانه ایلام قصد ورود به استان را دارند.

سلامت شهروندان در اولویت و اهم دستورات و دغدغه اصلی این روزهای استان ایلام است و همه دستگاه های مرتبط با این موضوع به تکاپو افتاده اند تا با شیوه های مختلف این بیماری را سرکوب و مهار کنند و پایش ماشین های عبوری و مسافران از جمله این راه ها است.

امسال بر خلاف سال های گذشته استاندار ایلام اعلام کرده است که پذیرش و اسکان مسافران نوروزی در این استان ممنوع است و فعالیت ستاد خدمات سفر در ذیل ستاد پیشگیری و مبارزه با این بیماری و در جهت جلوگیری از ورود مسافران به استان در ایام نوروز سمت و سو می یابد.

استاندار ایلام: پذیرش و اسکان مسافران نوروزی ممنوع است

استاندار ایلام گفت: جهت پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا پذیرش و اسکان مسافران نوروزی در قالب کمپ، مدارس، ورزشگاه‌ها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها و امثال آن ممنوع است.

قاسم سلیمانی دشتکی اظهار داشت: مسافران نوروزی در جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا به ایلام سفر نکنند.

وی اضافه کرد: باتوجه به شیوع بیماری کرونا، برنامه های ستاد تسهیل مسافران نوروزی لغو شده است و فعالیت این ستاد در ذیل ستاد پیشگیری و مبارزه با این بیماری و در جهت جلوگیری از ورود مسافران به استان در ایام نوروز سمت و سو می یابد.

سلیمانی دشتکی یادآور شد: گروه های طرح غربالگری و اجرای تست کرونا در مبادی ورودی استان استقرار می یابند و در این طرح بدون هیچ ملاحظه ای از افرادی که به استان ورود می کنند تست کرونا گرفته می شود و کسانی که داری علائم این بیماری باشند باید تا اعلام نتیجه آزمایش به مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند.

وی از همه مسافران نوروزی داخل و خارج استان خواست سفرهای نوزوزی خود را به زمانی دیگر و وقتی که موج کرونا فروکش کرد موکول کنند و در این ایام در استان محل سکونت خود باشند.

معاون استاندار ایلام: مسافران مشکوک به کرونا بدون هیچ ملاحظه ای قرنطینه می شوند

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: با توحه به شیوع بیماری کرونا برای پیشگیری از انتشار بیشتر آن در سطح استان مسافران مشکوک به کرونا بدون هیچ ملاحظه ای به قرنطینه می روند.

وی خواستار پایش و کنترل جدی مبادی ورودی استان در این شرایط شد و گفت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا مسافران دارای علائم بیماری کرونا باید به مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند و در این زمینه باید بدون هیچ ملاحظه ای عمل کرد.

نوذری در ادامه به مصوبه ستاد مبارزه با کرونا استان در ارتباط با لغو برنامه های ستاد سفر اشاره کرد و افزود: از آنجا که به خاطر پیشگیری و کنترل این بیماری مهمان سرا ها و هتل ها از پذیرش مهمانان نوروزی منع شده اند، دستگاه های ذی ربط باید این مورد را به دقت مورد توجه قرار دهند.

پایش و کنترل سرنشینان همه ماشین های پلاک غیرایلام در پنج ایستگاه

رییس پلیس راه ایلام گفت: گشت های مشترک با همکاری پلیس راه، شبکه های بهداشت و فرمانداران شهرستان های تابعه، راهداری و حمل و نقل جاده ای در پنج ایستگاه ایست و بازرسی پلیس در مسیرهای ورودی استان استقرار یافته است.

سرهنگ رضا همتی زاده یادآور شد: همه اتوبوس های ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری و نیز ماشین های سبک و سنگین دارای پلاک خارج استان قبل از ورود به استان در ایستگاه های ایست و بازرسی پلیس در مسیرهای ورودی استان متوقف می شوند و توسط دستگاه های تب سنج تیم های پایش علوم پزشکی چک می شوند و در صورت داشتن علائم تب و لرز با آمبولانس های مخصوص به بیمارستان های ویژه کرونا در استان اعزام می شوند.

وی یادآور شد: هر روز نیز با استفاده از مواد ضدعفونی و سم پاشی ایستگاه های ایست و بازرسی پلیس و البسه تیم های ادارات مختلف مستقر در این ایستگاه کلریده می شوند تا سلامت این مکان و افراد حاضر در این ایستگاه ها با توجه به توقف حجم زیادی از ماشین ها در طول شبانه روز در این ایستگاه ها حفظ شود. 

مسافران ورودی به ایلام در مبادی ورودی پایش می شوند 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام هم گفت: تیم های پایش راهداری و حمل و نقل جاده ای در ایستگاه های ایست و بازرسی پلیس حاضر هستند و مسافران را کنترل می کنند.

نورالله دلخواه افزود: بنا بر مصوبه استانداری ایلام باتوجه به کنترل و پایش مسافران در مبادی های ورودی استان دیگر برنامه ای برای ترمینال های استان نداریم و مسافران قبل از ورود به داخل شهرها در همان محل های ایست و بازرسی پلیس کنترل می شوند.

انجام کنترل سلامت مسافران در فرودگاه ایلام از یک ماه پیش

مدیر فرودگاه شهدای ایلام نیز گفت: از یک ماه پیش تاکنون هر روز با حضور تیم های بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی مستقر در فرودگاه ایلام تمام مسافران ورودی به ایلام از طریق این تیم هم پایش و تب سنجی می شوند و همچنین سالن انتظار، داخل هواپیما و محوطه های محل تردد مسافران نیز ضدعفونی و کلریده می شود.

جواد یگانه افزود: با توجه به بسته شدن مرز مهران میزان مسافران عراقی این فرودگاه کاهش یافته است اما با این وجود همه مسافران ایرانی و غیرایرانی قبل از ورود به داخل شهر در همان محل فرودگاه کنترل می شوند.

به رانندگان کامیون های ترانزیتی مرز مهران ماسک و ژل ضد عفونی داده می شود

فرماندار مهران هم اظهار داشت: با وجود عدم ثبات در فعالیت پایانه مرزی مهران برای خروج اتباع ایرانی به خاک عراق به خاطر وجود ناآرامی ها در ماه های اخیر اما باز هم پایش مستمر در این پایانه و داخل شهر مهران انجام می شود.

اسد قاسمی افزود: اتباع خارجی قبل از خروج از مرز و حرکت به سمت عراق و بعد از ورود به ایران مورد تب سنجی و نمونه آزمایش قرار می گیرند و در صورت مثبت بودن آزمایش و تست آنها از تردد این افراد جلوگیری می شود و برای اتباع ایرانی که از عراق برمی گردند نیز تست تب سنجی انجام می گیرد.

وی یادآور شد: مسافران ایرانی و غیرایرانی که از عراق وارد پایانه مرزی مهران می شوند بعد از پایش و کنترل تب سنجی از طریق کمربندی از مهران خارج می شوند و هیچ گونه ورود و تماسی با داخل شهر مهران نخواهندداشت‌.

قاسمی گفت: همچنین در مورد رانندگان کامیون های ترانزیتی نیز پایش و تب سنجی قرار می گیرند و به این رانندگان از سوی شبکه بهداشت مهران دستکش یکبار مصرف، ژل شست و شوی دست و محلول ضدعفونی کنند داده می شود.

به گزارش ایرنا، علاوه بر پایش مسافران در مبادی های ورودی و خروجی استان تدابیر دیگری از جمله تعطیلی مدارس، مهدهای کودک، مراکز آموزش عالی، کاهش ساعت ادارات، اعطای مرخصی به ماداران دارای فرزند خردسال، لغو برنامه های ورزشی، تعطیلی نماز های جمعه و جماعات، ممنوعیت برگزاری همایش و گردهمایی، ضد عفونی مراکز عمومی ... از سوی مسوولان در راستای مقابله با بیماری کرونا ویروس موسوم به کووید ۱۹ اندیشیده شده است.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تا کنون به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، با شناسایی ۲ مورد جدید ابتلا به کرونا مجموع تعداد مبتلایان در استان ایلام به ۱۱ نفر رسید همچنین چهار نفر بهبود یافته و ترخیص شدند و ۱۰ نفر نیز هم اکنون بستری هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.